Aktuális

Jupiter jegyváltó horoszkóp

Az asztrológiában a Jupitert a nagy szerencse bolygójának tartják. Az égitest 2013. június 27-én állatövi jegyet vált, az Ikrekből átlép a Rák jegyébe, és 2014. július 14-ig abban folytatja az útját. Összeállításunkból megtudhatja, hogy ebben az egy esztendőben az életnek mely területén érhet el sikereket, és mire kell vigyáznia.

Jupiter jegyváltó horoszkópKos (03. 21. – 04. 20.)
A kiegyensúlyozottság, a vállalkozó szellem jellemzi önt ebben az esztendőben. Együttérzéssel aktivizálja magát; elsősorban a családtagjai, szerettei iránt. A családja, a rokonsága iránt táplált érzelmei olykor érzelgősségbe csapnak át. Az életvitelét ugyanakkor a nyugalom, a kényelem, az érzelem és értelem egyensúlya határozza meg. Ebben az évben siker koronázza minden ingatlannal kapcsolatos törekvését. Mindez nemcsak a vételre/eladásra, kiadásra vonatkozik, hanem a felújításra, átépítésre, szépítésre is. Amennyiben be akarja fektetni a pénzét, akkor ingatlant vásároljon, és ha eddig még nem kötött lakásbiztosítást, itt az ideje. Amennyiben gyermekre vágyakozik, akkor a sors ezt is teljesítheti. Tehát ha még nem alapított családot, akkor ebben az esztendőben a sors erre is lehetőséget kínál. Éppen úgy, mint hosszabb külföldi tartózkodásra, ahol megkeresheti azt a pénzt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy az életét új kerékvágásban folytassa. Amennyiben házas, esetleg együtt él valakivel, akkor az ő rokonságával szemben tartson három lépés távolságot. Mert sajnos partnere hozzátartozói miatt a kedvesével oly mértékben összekülönbözhet, amely a szakítás lehetőségét is felvetheti.

Jupiter jegyváltó horoszkópBika (04. 21. – 05. 20.)
Miként a Kos, az értelem és az érzelem tökéletes összhangját tapasztalhatja ön is. A memóriája, a felfogóképessége sokkal élesebb lesz, mint bármikor. Ezért érdemes valamilyen tanfolyamba belekezdenie, vagy ha már tanulmányokat folytat, ez idő alatt úgy érezheti, mintha megtáltosodott volna, mert vág az esze, mint a borotva, rendkívül könnyen sajátítja el a tanulnivalókat. A közvetlen környezetében is minden elsimul, és akivel korábban összekülönbözött, azzal is elszívhatja a békepipát. Sokkal mozgékonyabb időszak köszönt önre, többet utazik, mint korábban, és akár hosszabb időt is eltölthet külföldön. Ha ingázik, azt sem fogja megterhelőnek érezni. A párjával tiszta vizet önthet a pohárba, ha eddig zűrös kapcsolatot ápoltak, most elérkezett az idő arra, hogy őszintén szembenézzenek a problémákkal és megoldják azokat. Amennyiben ön szülő, akkor gyermekével ez esztendőben könnyebben szót érthet, sőt bizalmát teljesen élvezve barátivá mélyül a kapcsolatuk. Ha egyedülálló, megismerkedhet valakivel, akivel ugyan lassan alakul ki a vonzódás, de kellő türelemmel hosszú távra tervezhet vele.

Jupiter jegyváltó horoszkópIkrek (05. 21. – 06. 21.)
Az anyagiak kerülnek a fókuszba, és minden esély megnyílik arra, hogy akkora bevételre tegyen szert, amely megoldja a gondjait. Sőt nemcsak az önét, hanem egy közeli hozzátartozóét is, akihez erős szálak fűzik. Ha eddig nem rendelkezett állással, akkor ebben az évben megtörténhet, hogy több helyről kap ajánlatot, szinte dúskálhat a lehetőségekben. Könnyen megeshet, hogy egyszerre két feladatra is igent mond, mert az elmúlt időszakból sokat tanulva úgy gondolja, több lábon kell állnia. Ami igaz is – az ön esetében különösen –, így elkerülheti, hogy újra kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön. Amennyiben a pénzét kockáztatja – például nyereményjátékokban, tőzsdén, különböző befektetésekben –, akkor szinte borítékolható a nyereség. Ne sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére, mert ismeri a mondást: jobb a megelőzés, mint a gyógyítás. Ebben az egy esztendőben több szívességet tehet másoknak, amivel később előnyös kapcsolatok hálózatát szőheti. Meg kell tanulnia élvezni azt, amit kap, éppen úgy, mint amikor ad. Bőkezűségén szerelme meglepődik, hiszen az elmúlt időben nem szokott ahhoz, hogy ön két kézzel szórja a pénzt. Mindennek az az oka, hogy ön most jön rá, a pénz azért van, hogy általa élvezze az életet.

Jupiter jegyváltó horoszkópRák (06. 22. – 07. 22.)
Az állatöv mázlistája ebben az évben. Szinte csak gondolnia kell valamire, és az máris teljesül. Úgy érezheti, mintha a sors a tenyerén hordozná, és ezt nehezen tudnánk cáfolni. Pozitivitása és lelkesedése melegszívűvé és optimistává teszi. Mindenkit olyannak fogad el, amilyen. Ha a szinglik táborához tartozik, akkor most nem marad egyedül, rálel arra, akivel akár az egész életét leélheti, és oltár elé állhat vele. Ha régi a párkapcsolata, és eddig nem gondolt a törvényesítésére, akkor ez most központi témává válhat. Amennyiben szeretne utódot, akkor ez az elképzelése is megvalósul. Ha eddig a családalapítást nem koronázta siker, akkor most biztos lehet abban, hogy álmai teljesülnek, és talán ennek következtében hinni kezd a csodákban. Amennyiben külföldön kíván állást vállalni, akkor elővigyázatosnak kell lennie, mert valaki túl szép körülményeket, lehetőségeket fest ön elé. Ebben az egy esztendőben könnyen összetűzésbe kerülhet a törvénnyel, ezért a szabályok betartására, valamint az okmányainak érvényességére a szokásosnál jobban figyeljen.

Jupiter jegyváltó horoszkópOroszlán (07. 23. – 08. 22.)
Az érzelmeit felfokozza ez az év, ahogy az intuícióját vagy a képzeletét is. Mindent megtesz majd azért, hogy valakinek a fájdalmát vagy a nehéz helyzetét enyhíteni tudja. Önfeláldozása miatt sokan fogják csodálni. Ugyanakkor titkok vethetnek árnyékot a hétköznapjaira. Talán egy szeretői viszony ennek az okozója, amit nem tud nyilvánosan vállalni, miközben kedvese mindennél jobban vágyik arra, hogy mások is tudomást szerezzenek kettejük összetartozásáról. Amennyiben ön szülő, gyermeke miatt is többet aggodalmaskodhat, mint általában. De csemetéje még a legbonyolultabb helyzetből is a lehető legjobban jön ki. A munkahelyén olyan események történnek, amelyek elbizonytalaníthatják, ám ha a felettesét elkezdi tömjénezni, akkor a hiúságára alapozva önnel pozitív változások történhetnek. Amennyiben házas, partnere rokonságában akadnak olyanok, akik miatt többször érezheti úgy, hogy kinyílik a kisbicska a zsebében. Velük szemben meg kell próbálnia toleránsnak lenni, mert a heveskedéssel csak önmagát hozza nehéz helyzetbe. Amennyiben párja egészségi problémákkal küszködik, akkor segítsen neki, vegye le válláról a nehezebb terheket, hogy a baj ne újuljon ki.

Jupiter jegyváltó horoszkópSzűz (08. 23. – 09. 22.)
A jupiteri esztendőben bebizonyíthatja, micsoda ragyogó szervező, sok barátot – régi és újat egyaránt – vonz, akik örülnek, ha a önnél tartózkodhatnak. Tehát nagyobb társasági életet élhet, amelynek szinte minden pillanatát élvezheti. Olyan személyt is maga mögött tudhat, aki nagyobb befolyással rendelkezik, és akinek hatására nem mindennapi lehetőségek adódhatnak a megélhetés terén. Akár házas, akár szingli, olyan személy ejtheti rabul a szívét, akivel bonyolult kapcsolatban élhet, és aki miatt meginoghat az ön tartós viszonya, illetve lelke hol a mennyben, hol a poklok poklában jár. Előfordulhat az is, hogy a partner nem tudja, hogy barátságot vagy szerelmet érez-e ön iránt, és ez a bizonytalanság az ön agyára mehet. Szakmájában nagyot léphet előre a ranglétrán, illetve olyan helyzetbe kerül, hogy nemcsak a háta mögött dicsérik, hanem szemtől szembe is, és ez növeli az önbizalmát. Külföldi utazásra többször nyílik lehetősége, aminek általában örül, ám az utak között szerepel olyan is, ami miatt aggodalmaskodhat, mert amit az illető országról, pontosabban a körülményekről hall, elbizonytalaníthatják. Csak vágjon bátran bele, mert olyan tapasztalatokkal gazdagodhat, amilyen csak keveseknek adatik meg.

Jupiter jegyváltó horoszkópMérleg (09. 23. – 10. 22.)
A megélhetésében, a munkájában, az egzisztenciájában pozitív változásokra számíthat. Amennyiben nincs állása, ebben a „jupiteri esztendőben” olyan lehetőséggel kínálja meg a sors, ami miatt az irigyeinek száma megsokszorozódik. Előfordulhat, hogy több ajánlat közül kell választania, és ha a megérzéseire hallgat, akkor a legjobb lehetőség mellett dönt. Előfordulhat az is, hogy a meglévő munkahelyén felettesét leváltják, és ha eddig is remekül kijött a vele, most olyan főnököt kap, aki még jobban értékeli az ön tehetségét, hozzáértését, szorgalmát. Ha ebben az esztendőben felmerül jogi probléma, akkor annak nyertese lehet. Nagyon fontos, hogy rendszeresen mozogjon, mert a kilók gyorsabban, észrevétlenebbül rakódnak le, mint ahogy megszabadulhat tőlük. Ráadásul a testmozgás jó hatású a közérzetére, és optimista hangulatba ringatja. Ingatlannal, családdal kapcsolatos ügyekben is a szerencse kegyeltjének érezheti magát, mert amit eddig – talán éveken keresztül – nem tudott megoldani, és rengeteg erejét, energiáját elszívta, az most szinte magától megoldódik, a probléma végére pont kerülhet.

Jupiter jegyváltó horoszkópSkorpió (10. 23. – 11. 21.)
Pozitív életszemlélet, valamint széles látókör jellemzi önt a Jupiter hatására. Talán olyan vállalkozásba kezd, amelyhez hitel szükséges, de ez az egész családnak a jövőt, a megélhetést biztosítja. Tanulási ambícióiban is támogatja a sors, jelentkezzen bátran, mert biztos lehet benne – még ha felvételit is kell tennie –, hogy sikerrel járhat. Amennyiben már tanulmányokat folytat, ebben az évben minden úgy megy, mint a karikacsapás. Talán úgy érezheti, aktívan részt kell vennie a jótékonykodásban, esetleg hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésében. Külföldi utazás vagy hosszabb kint tartózkodás lehetősége is felmerülhet, amely során új barátságot köthet, ami megváltoztatja az eddigi életét. Amennyiben ön szülő, és a gyermeke még kicsi, akkor az ő fejlődésére fókuszáljon jobban, főleg mert kiderülhet, valamiben nem mindennapi tehetségről tesz tanúbizonyságot. Amennyiben a gyermeke már felnőtt, akkor csemetéjének szemét a szerelem rózsaszín köde borítja, s ha esetleg ön unokára vágyakozna, akkor ezt a kívánságát is beteljesíti a sors.

Jupiter jegyváltó horoszkópNyilas (11. 22. – 12. 21.)
Rendkívüli lelkierő, hipnotikus képességek, erőteljes befolyás másokra – ez jellemzi a „jupiteri esztendőt”. Törekszik kikutatni a világ láthatatlan oldalának titkait, ezért az ezotéria nagyobb szerepet kap az életében, mint korábban. Szinte minden elbűvöli, ami tabutéma vagy simán csak tiltott. Az akarata is igencsak fölerősödik, amihez kitartás és becsvágy is csatlakozik, így aztán nincs ön előtt lehetetlen, a maga elé kitűzött célt eléri. Önbecsülését talán még az elkeseredett helyzetekben, esetleg anyagi nehézségekben és érzelmi kilátástalanságban is megőrzi. Idegeit egy szerelem őrli föl, amelyben több a bizonytalanság, mint a szilárd pont. A partnere hol így, hol úgy viselkedik, s ha olyan lépésre szánná el magát, amivel végre tisztázna mindent, legyen óvatos, mert előfordulhat, hogy a kedvese erre még nincs felkészülve, és ha erőszakosan nyomul, akkor a szerelme véget vethet a reménykedésének. Az egészségére fordítson nagyobb figyelmet, mert lehet, hogy a jelentéktelennek tartott probléma kórházi tartózkodássá növi ki magát. Megtörténhet az is, hogy a rokonságában valaki orvosi ellátásra és az ön segítségére szorul.

Jupiter jegyváltó horoszkópBak (12. 22. – 01. 20.)
Amennyiben házasságban vagy tartós kapcsolatban él, akkor olyan dolgok kerülhetnek napvilágra, amelyekre eddig a titkok jótékony és sűrű fátyla borult. Ezért, ha nem akarja, hogy mindenki tudomást szerezzen róla, sokkal nagyobb óvatosság szükséges. Ráadásul bebizonyosodhat ismét a régi mondás igazsága, miszerint „kicsi a világ”. Jól gondolja meg, hogy kivel mit oszt meg, kinek mit mond. A legjobb lenne, ha csak annyit beszélne, amennyit feltétlenül muszáj, így biztos lehet benne, hogy nem éri kellemetlenség, vagyis amit vagy akit szeretne megtartani, azt ily módon sikerülhet. Ha eddig még nem kötött házasságot, illetve nem élt párkapcsolatban, akkor ebben az évben erre is sor kerülhet. Amennyiben gyermekre vágyakozik, akkor a sors ezt is teljesítheti. Amennyiben szingli, akkor egy ismerősével jöhet össze, akire eddig nem figyelt föl. Most viszont teljesen más színben látja őt, és úgy kezd vonzódni hozzá, mint mágneshez a vas. Előfordulhat, hogy nagyobb nyilvánosság előtt kell szerepelnie, ami miatt elbizonytalanodik, ám a siker, az elismerés növelni fogja amúgy csekélyke önbizalmát. Ha most kíván vállalkozásba kezdeni, akkor jár sikerrel, ha valakivel közösen tervezi.

Jupiter jegyváltó horoszkópVízöntő (01. 21. – 02. 19.)
Általában – de leginkább a munkahelyén – jobbnak érzi magát másoknál. Még a felettesénél is, és ez elégedetlenséget szülhet önben, amelynek hatására elgondolkodik azon, hogy jobb lenne körülnézni az álláspiacon. Ezt a „jupiteri évben” bátran megteheti, ugyanis olyan helyet találhat magának, amelyben sikeres lehet, az önbizalma is nőhet, ráadásul olyan emberekkel lenne körülvéve, akiket egy idő után a barátainak mondhatna. Ha kölcsönre volna szüksége, akkor ebben az időben bátran felveheti, mert a törlesztése nem okoz majd gondot. A szerelem terén előfordulhat, hogy más országban született, idegen kultúrájú személy jár éjjel-nappal a gondolataiban. Ha ő nem szánja el magát a találkozásra, akkor önnek kell lépnie, hogy élőben lássa őt, hogy megérinthesse, szerethesse. Most Jupiter mindent megad ahhoz, hogy ez a kapcsolat új kerékvágásban folytatódjon. Ezért ha úgy dönt, felkeresi őt, akkor ne habozzon, induljon minél hamarabb útnak. Apróbb betegségek gyötörhetik, amelyek viszont nem alakulnak ki, ha változtat az életmódján.

Jupiter jegyváltó horoszkópHalak (02. 20. – 03. 20.)
Amennyiben házas vagy együtt él valakivel, fontolóra veheti utód vállalását. Ezért talán képes a lemondásra, az áldozatra, de a nemes cél érdekében ezt nem tartja megerőltetőnek. Másfelől megeshet, hogy találkozik valakivel – minden valószínűleg a munkahelyén vagy a munkája kapcsán –, akiért talán még a családját is odahagyja, mert úgy belezúg, mint egy kisdiák. Úgy érezheti, megtalálta a lelki társát. Ha ez a félrelépés nem először fordul elő a párkapcsolatában, akkor párja most hiába vetne be mindenféle trükköt, ön szedi a sátorfáját, és odébb áll. Ebben a „jupiteri évben” önre nem igaz a mondás, miszerint akinek szerencséje van az üzletben, a pénzügyekben, az szerencsétlen a szerelemben. Most mindkettőben nagy mázlija lesz. Ráadásul a művészetek iránt is nagyobb érdeklődést mutat, mint korábban. A szerencsejátékokban is érdemes próbát tenni, mert még az is megtörténhet, hogy valahol önre vár a fődíj. Viszont valamit valamiért: a munkában a korábbi évekhez képest sokkal többet kell dolgoznia, kevesebb pénzért. És örülnie kell, hogy egyáltalán rendelkezik állással…

A jegyváltó horoszkóp a Nők Lapja Ezotéria legfrissebb számában jelent meg!

Tetoválás: Ősi szokás vagy új trend?További érdekes témák a tartalomból:

Asztrobeszélgetés Dióssy Klárival, aki sorsforduló előtt áll. Rúzsa Magdi a szerelméről mesél, Keresztes Ildikó a félelmeiről, és arról, hogy miért nem szeretné megismerni a jövőjét. Érdekes anyagokat olvashatsz a szerelem témakörében: melyik tartósabb a szerelmi, vagy az érdekből kötött házasság? Mi a szerelem első látásra rejtélye? Milyen misztikus oka van annak, ha a szerelmesek együtt távoznak az élők sorából?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top