Aktuális

Megfogadtuk: öt hónapig spórolunk – 10. rész

Laci és Laura egy esküvő előtt álló pár, akik eldöntötték, hogy februártól öt hónapig spórolnak, és a megtakarításukból állampapírt vásárolnak majd. Immár második írásukat olvashatjátok arról, hogyan spórolnak az esküvőn.
 Korábbi bejegyzések:
Öt hónapig spórolunk! – 9. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 8. rész

– Öt hónapig spórolunk! – 7. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 6. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 5. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 4. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 3. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 2. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 1. rész

Megfogadtuk: öt hónapig spórolunk – 10. rész„Legutóbb arról írtam nektek, hogy miért nem érdemes drágább, dizájnos esküvői tortát választani, és milyen szép, de olcsóbb megoldást találtunk helyette. De azt is megosztottam veletek, hogy celeb énekesek és zenekarok helyett mi mit választottunk. Ám nem csak ezen a két dolgon sikerült pénzt spórolunk az esküvőszervezés alatt. Sikerült lefaragnunk a költségekből a meghívóval is. Sima egyszerű, picit keményebb papírt választottunk a meghívó anyagául. Egyszerű színes volt, a grafikát mi terveztük meg – szerencsére ez nem okozott gondot, a szakmánk miatt értettünk hozzá. Sokaknak a meghívók ára akár 50 000 forintra is rúghat, ám mi mindössze 12 000 forintot fizettünk érte. A megtakarított 38 000 forintot félretettük ahhoz a pénzünkhöz, amiből majd kincstárjegyre vásárolunk.
Sokan nem is tudják, de lehet olyan esküvői helyszínt választani, ahol megengedett, hogy a tömény italt mi magunk vegyük meg egy nagykereskedésben, és odavigyük. Így olcsóbb lesz a fogyasztás.”

Jó spórolást!

Laura

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top