Aktuális

Hűvös lesz egész héten

Kedden előfordulhat, hogy 18 fokra csökken a csúcshőmérséklet, és a hétvégén örüljünk, ha lesz 25 fok. Vége a kánikulának.

Élvezzük ki a hétfői napsütést, mert ez lesz a legmelegebb nap a héten az Időkép előrejelzése szerint. Zivatarok is lesznek, szóval esernyő nélkül ne induljatok útnak!

Kedden aztán legnagyobb döbbenetünkre teljesen lehűl a levegő, és még 20 fok is alig lesz, ami a 37 fokos kánikula után elég váratlan és pláne hideg. Aztán szép lassan melegszik majd a levegő, napról napra, de a hét végén sem lesz 30 fok.

Egész héten felhős időre készüljetek, persze itt-ott kisüt a nap – a kánikulának egyelőre vége. Aki ezen a héten nyaral a Balatonnál, készüljön nagyon meleg pulcsikkal estére.

A hidegfrontnak örülhetnek, akik nem bírják a kánikulát, ugyanakkor ez a nagy hőmérséklet-ingadozás az arra érzékenyeknél fejfájást, görcsöket okozhat a Meteoklinika meteogyógyásza szerint.


Elindult a Nők Lapja Café NYÁR oldala! Gyere és nyaraljunk együtt!
Nyár dobozok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top