Aktuális

Így spórolj az utazáson!

Ne költsd el idő előtt a pénzedet, találj olcsó szállást, és ne használd feleslegesen a tetőcsomagtartót. Tippek az olcsó nyaraláshoz.

3

Tetőcsomagtartó tényleg szükséges?

Inkább mindenki rakjon be egy játékkal, egy pár cipővel… kevesebbet, és nem kell használnotok a tetőcsomagtartót. Hogy miért? Mert autópályán a tetőcsomagtartó használata akár 25 százalékkal is megnövelheti az üzemanyag-fogyasztást.

Így spórolj az utazáson

Bérelj ágyat!

Ha nem nagy társaságban, hanem egyedül vagy párban utazunk, akkor igazán olcsó megoldás lehet az „ágybérlés”. Vannak olyan szállásadók, akik házukban vagy lakásukban turistáknak csak egy szobát, esetleg csak egy ágyat adnak ki. Ezeken a helyeken a tulajdonoshoz nagymértékben kell alkalmazkodni, főleg a konyha és a fürdőhelyiségek használatakor, de pont emiatt az áruk rendkívül kedvező.

További cikkek a témában:
Vegyszer helyett: spórolj a tisztítószereken!
Spórolós tippek hó végére
Nagy állampapír-lexikon!

Ne költsd el!

Ha nem hónap elején, hanem mondjuk hó végén indulunk nyaralni, gyakran elköltjük a nyaralásra félretett „zsebpénzünket”. Ezért váltsd át már időben a forintodat, és add oda mondjuk egy megbízható barátodnak, aki megőrzi neked az indulásig.

Akár még spóroltál is a nyaraláson, vagy nem költötted el az összes pénzedet? Ne itthon dorbézold el a megtakarításodat! Vásárolj inkább belőle állampapírt, részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top