Aktuális

Végre lazíthatott a sokgyermekes család!

Nem könnyű két gyermeket nevelni manapság. Hát még ötöt! No, de mi van akkor, ha a két számot összeadjuk?

Végre lazíthatott a hétgyermekes család!Sokunk számára lehetetlen küldetésnek tűnik, amire Szabó Zoltán és felesége vállalkozott, amikor magukhoz vették Zsuzsanna testvérének állami gondozásba vett gyermekeit (miközben a nagymama is náluk lakik). Nem számoltak, nem gondolkodtak, azt mondják, képtelenek lettek volna sorsukra hagyni őket azt kockáztatva, hogy talán egymástól elválasztva kell felnőniük.

A család élete egyik napról a másikra megváltozott: hirtelen tízfős közösség lettek. A ház maradt ugyanaz, vagyis ahol eddig öt embernek volt hely, ott most tíznek kellett helyet szorítani. „Az első napokban nehéz volt, teljesen elölről kellett kezdenünk a nevelésüket. A vécéhasználat, a tisztálkodás… mindent meg kellett tanítani. De ma már el sem tudom képzelni, hogy visszavigyék őket” – nyilatkozta az édesapa.

Az új helyzet mindenkire sok terhet ró. Megváltozott a napirend: másképp kellett mosni, főzni és a nagyfiúnak, a tizenöt éves Gábornak is többet kell segítenie (miközben megosztotta a többiekkel az egyetlen gyerekszobát).

A család szerencsére sok segítséget kapott ismerősöktől, de ezek főként berendezési tárgyak voltak. A Nők Lapja Café úgy gondolta, rájuk férne egy kis pihenés – a Szabó családra, kivételesen a picik nélkül.

A 33 kívánság program felhívására Szilágyi Zsuzsa olvasónk jelentkezett: „A Hungarospa Hajdúszoboszló munkatársa vagyok. Gábornak és szüleinek egész napos fürdőzési lehetőséget biztosítunk strandfürdőnkben, ahol a tizenhárom medencében, köztük a hullám-, pezsgő- és élménymedencékben lazíthatnak, fürdőzhetnek. Legnagyobb medencénk, a mediterrán medence homokos partján pedig úgy napozhatnak, mint az igazi tengerparton!”

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

 

A programra a lehető legjobb időben, a hétvégi kánikulában került sor. Maga a vezérigazgató fogadta a családot, akik először „szárazon” fedezték fel a fürdőt, aztán fürdőruhába bújtak és csúsztak, úsztak, szörföztek egy egész napon át. „Örülök, hogy kikapcsolódtak végre kicsit” – mondta Szilágyi Zsuzsa, az édesanya pedig megerősítette, hogy a gyerekek  nagyon élvezték a családi napot. Nézd meg, hogyan sikerült örömet szerezni nekik!

Nézd meg, milyen kívánságok várnak még teljesítésre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top