Aktuális

Kedvenc minden évszakban: a vadmálna

A Nyugat-Dunántúlon lévő apró kis falu, Pölöske igazi kincset rejt. Az alig 900 lakosú településen található ugyanis hazánk piacvezető szörpmárkája, a Pölöskei szörp. Kevesen tudják, de a szörp maga is a helyi, saját kútból származó, ásványi anyagokban gazdag vízből készül.

Az ősz kedvence: a vadmálnaszörpA vadmálnaíz csak Pölöskén

A szörpök közül a legkapósabbak a málnaízűek! Száz emberből negyven biztosan málnát választ, ha a finom üdítőkre gondol.
Ami viszont igazi különlegesség, hogy a piacon egyedülállóként megjelent a vadmálnaízű szörp is. Mostantól már a boltokban is kapható, érdemes megkóstolni.
A vadmálna igazán különleges erdei gyümölcs, amely a bokrok rejtett zugából piroslik a szemfüles túrázók legnagyobb örömére, s a belőle készült szörppel mostantól egy pillanat alatt megtölthetjük a poharunkat.
A természet ihlette íz eltér az eddig megszokott málnaszörpökétől, sokkal üdébb, frissebb, finomabb. Új palack is jár hozzá, a Pölöskei ugyanis ebben is megújult. Maradt az egyliteres és 0,7 literes kiszerelés, de a palack formája változott, kecsesebb lett.

Málnaszörpöt szeretnék!

A Pölöskei szörpök az egész család kedvencei! Persze a gyerekek alkotják a rajongótábor igazi magját, hiszen, a játszótérről hazatérve vagy egy őszi kirándulásra a kulacsba töltve ezt kérik a leggyakrabban.
Igazán gazdaságos, hiszen egy literből akár 9-10 liter üdítő ital is elkészülhet, attól függően, ki hogyan szereti ízesíteni. Az igazi ínyencek próbáljanak finom málnaszörpöt csurgatni a császármorzsára, fagylaltot, pudingot is díszíthetnek vele, de a limonádé is lehet igazán különleges, ha néhány csepp málnaszörppel megbolondítjuk.
Sőt még koktélalapanyagnak is választhatjuk, akár friss gyümölcsökkel, fűszernövényekkel tarkítva az italunkat!

Válasszon hazai terméket!

A száz százalékban magyar Pölöskei szörpök amellett, hogy magas gyümölcstartalommal, magas technológiai követelményeknek megfelelve készülnek – munkát és sikert hoztak a kis településnek, mely mára igazán jó hírrel büszkélkedhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top