Aktuális

Felfedezték a buszmegállóban táncoló titkárnőt

Profi színpadi produkcióban kapott lehetőséget.

A titkárnőként dolgozó Ellie Cole tavasszal szinte egyik óráról a másikra internetes sztár lett, miután egy kávézóból lefilmezték, amint a buszra várva egy kis tánccal szórakoztatta magát. „A munkából hazafelé menet minden nap bedugom a füldugókat, és nem tehetek róla, táncolnom kell. Anyám szerint becsavarodtam, de szerintem egy normális, 34 éves nő vagyok, aki szeret táncolni” – nyilatkozta akkor egy brit lapnak.

A videót egy készülőben lévő, profi zenés színdarab rendezője is látta, és úgy döntött, hogy szerepet ajánl Ellie-nek a produkcióban, amit a nő örömmel el is fogadott. Utóbb kiderült, hogy annak idején egy éven át előadó-művészetet tanult a helyi főiskolán, azonban elvesztette az állását, és nem engedhette meg magának, hogy folytassa a tanulmányait. Most azonban végre lehetősége nyílik, hogy megvalósítsa a színpadi ambícióit.

A darab próbái már lezajlottak, a bemutató ezen a hétvégén lesz. Ellie két jelenetben lép majd színpadra a tánckar, illetve a kórus tagjaként.

Ennek a videónak köszönheti, hogy felfedezték: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top