Aktuális

Bringázz a munkába!

Péksütiket osztogatnak a bicikliseknek, és falják a kilométereket a lelkes munkatársak, hogy legyőzzék a szomszéd irodát. Indul az őszi "Bringázz a munkába!" kampány.

Többen is járunk bringával dolgozni a Nők Lapja Café szerkesztőségéből, titeket is erre biztatunk, pláne, hogy kezdődik az őszi „Bringázz a munkába!” kampány.

Itt jelentkezhetsz a Magyar Kerékpárosklub és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közös akciójára, ami szeptember 23-án kezdődik és október 25-ig tart. Október harmadikán pedig bringás reggelit tartanak, amikor a Kerékpáros Klub fincsi péksütivel állítja meg az aznap bringával közlekedőket Budapesten.

Tavaly 8000 kerékpáros nevezett, idén még többre számítanak, mert nemcsak munkába, hanem suliba is lehet tekerni. Online naptárba kell gyűjteni a kilométereket, és vállalni, hogy az akció ideje alatt legalább nyolcszor biciklivel megy az ember lánya munkába vagy suliba.

Nézzétek meg a tavaszi akciót és azt, hogyan tekertek akkor a Nők Lapja Café-sok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top