Aktuális

Őszi feltöltődés, csodás pihenés

Ősszel a természet ezer színben pompázik, érdemes hát kimozdulnunk és feltöltődnünk még hamar az őszi napsugarakkal, mielőtt beköszönt a tél. Ha pedig a napsugarak elbújnak előlünk, nincs is jobb program annál, mint ellazulni a meleg vízben, átmelegedni, és megtisztulni a forró szaunában.

 

 

Gyógyszerek helyett
Természetes gyógymód légúti megbetegedésekre és allergiára

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az ősz beköszöntével sajnos gyakorivá válnak a felső légúti megbetegedések, főként a gyermekek és az idősek körében. A Szt. Gellért Gyógyfürdőben elérhető sós kamra és gyógyszeres inhalációs kezelések természetes gyógymódot kínálnak ezek kezelésére.
Ebben a speciális sós kamrában, ahol konyhasó és szódabikarbóna vizes oldatából porlasztott sűrű ködpára uralkodik, egyedül ül a beteg, kisgyermekek pedig a szülővel. Idegenek nem kerülnek össze, így a fertőzés kizárt.

Egy-egy kezelés 20 percig tart. Már 5-10 kezelés hatására csökken a felső légutak gyulladása, a lerakódott váladék feloldódása, kiürülése következtében. Mindez a pára alkalikus hatásának köszönhető. A kezelés gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt alkalmazható, mellékhatások nélkül. Visszatérő megbetegedés esetén a kúra évente többször ismételhető. Allergiás tünetek esetén is hatásos, hiszen az allergéneket letisztítja a légutakról.

Alsó légúti gyulladásoknál másfajta kezelés, gyógyszeres inhaláció szükséges. Az alapoldat itt is konyhasó és szódabikarbóna, de ez kiegészül nyákoldó és hörgőgörcsoldó gyógyszerrel. A belégzés száj- vagy orrpipa segítségével, speciális készüléken keresztül történik. A gyógyszeres inhaláció kizárólag felnőtteknél alkalmazható. Asztmás betegeknél is hatásos, és szükség esetén többször ismételhető.

Tegyen egy próbát Ön is!

Bejelentkezés: 1/466-6166/140-es mellék
További információ: www.budapestgyogyfurdoi.hu

 

Greenfield Hotel Golf & Spa

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

All inclusive élmény és kikapcsolódás az őszi szünetben kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Greenfield all inclusive

A bükfürdői négycsillag superior szállodában a Greenfield All Inclusive ellátás kínálatában egészséges gyümölcslevek, friss saláták, zsírszegény húsok, teljes kiőrlésű péksütemények mindenkor megtalálhatóak lesznek. A „Greenfield All Inclusive” keretein belül az alkoholos italok fogyasztása is megengedett az esti órákban, ezzel is hozzájárulva a vacsora utáni kis lazuláshoz.

 

Kényeztetés és felfrissülés

Spa világunk 3500 m2-en, 6 medencével, 8 különböző szauna attrakcióval, változatos fitneszprogramokkal és több mint 100 kényeztető kezeléssel várja az aktív és passzív pihenést kedvelőket egyaránt. Náluk nemcsak a lelkünk, hanem valóban egész testünk, bőrünk is tetőtől talpig megújulhat, erről saját medical wellness központunkban szakorvosi konzultáció és gyógykezelések,  hagyományos és egzotikus masszázsok, kádfürdők, arc- és testkezelések, bio kozmetikai termékekkel végzett kényeztető kezelések gondoskodnak.

Programkavalkád az őszi szünetben

Az őszi szünetben a gyermekekről és a felnőttekről sem feledkezünk meg, egész napos gyermekprogramok profi animátorokkal és szórakoztató programok várják a szállodába látogató vendégeket.
Programok animátorokkal: üdvözlőlap, ajtótábla, halloween álarc- és jelmezkészítés, aqua fitness, bowling-bajnokság, vidám társasjátékok, vetélkedők, madárijesztő- és boszorkánykészítés, papírvarázs, lámpáskészítés, lámpás felvonulás, mini disco. Kulináris élvezetek a büfévacsora kínálatának keretein belül. Kényeztető kezelések kedvezményes áron. Különleges szaunafelöntések: tengeri sós, fenyőolajos, jeges-almás, rózsakavalkád felöntés. Különböző sportprogramok. Pénteken és szombaton élőzene a Piano Bárban.

Greenfield all inclusive

A bükfürdői négycsillag superior szállodában a Greenfield All Inclusive ellátás kínálatában egészséges gyümölcslevek, friss saláták, zsírszegény húsok, teljes kiőrlésű péksütemények mindenkor megtalálhatóak lesznek. Fontos, hogy a folyamatos étel és italkínálat az egészség és a mértékletesség jegyében járuljon hozzá a wellness életformához A „Greenfield All Inclusive” keretein belül az alkoholos italok fogyasztása is megengedett az esti órákban, ezzel is hozzájárulva a vacsora utáni kis lazuláshoz.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top