Aktuális

Vizes élmények mindenkinek

Pancsolni nemcsak nyáron jó! Cikkünkben bemutatjuk, hova érdemes ellátogatnunk egy hűvösebb őszi, téli napon, hogy együtt legyen a család, kikapcsolódhassunk, átmelegedhessünk, és felidézhessük a nyár hangulatát.

 

Ramada Resort – Aquaworld Budapest

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Ramada Resort – Aquaworld Budapest négycsillagos superior wellness- és családbarát szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett fekszik, zöld környezetben, de mégis közel a város központjához.Könnyen és gyorsan elérhető az autóval, busszal vagy repülővel érkezők számára. Kiváló fekvése és sokrétű szolgáltatásai miatt kedvelt belföldi és külföldi turisztikai célpont. Szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten: 309 szoba, a szálloda fő épületében standard szobák, junior suitok,  családi szobák (összenyitható standard kétágyas szobák), lakosztályok helyezkednek el.

Térítésmentes, korlátlan internet csatlakozás  (WI-FI) a szálloda egész területén, valamint ingyenes, több mint 1000 fős szabadtéri parkolás garantált az ide érkezőknek. A szállodában található egy wellness- és fitneszközpont a relaxálni vágyóknak, szórakoztató központ és Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja, az Aquaworld a kalandokra vágyóknak, valamint egy szárazföldi játszóbirodalom, a Bongo Kids Club a legkisebbeknek.

Oriental Spa

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az Oriental Spa a Ramada Resort – Aquaworld Budapest**** superior szálloda keleties hangulatú wellness- és fitneszközpontja, mely  gazdag szolgáltatáskínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat.
A nyugalom szigete, az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medence a termálvízzel (35 – 36 fokos) zavartalan pihenést biztosít a hozzá kapcsolódó, télen-nyáron üzemelő szabadtéri résszel. A mandala medence szentélyszerűen kialakított félhomályos tere,  valamint az innen nyíló szaunavilág tökéletes kikapcsolódást nyújt időseknek és fiataloknak egyaránt.

 

A szaunavilágban hamam fürdő, finn szauna, gőzkamra, valamint hangulatosan kialakított pihenő és figyelmes személyzet várja a kedves látogatókat. A fürdőhöz kapcsolódó wellness-központ szépségfarmja testszépítő programokkal, kozmetikával és fodrászattal várja a vendégeket. A vendégek igényüknek és hangulatuknak megfelelően számos masszázskezelés közül választhatnak, amelyeket speciális kádakban kialakított víz alatti masszázzsal is kiegészíthetnek.

 

Aquaworld Budapest

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az újpesti Aquaworld Budapest Európa egyik legnagyobb fedett élményfürdője. Az idelátogató vendégek felfedező kalandorokká változva barangolhatnak a trópusi hangulatú Angkor-romptemplomban, 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedencében mártózhatnak meg, kipróbálhatják a szörföt, búvárkodást, vízen járó labdát, a kalandot és a pluszadrenalint pedig a 11 különleges csúszda garantálja számukra. A legkisebbek a gyermekmedencében pancsolhatnak, csúszdázhatnak, de van babaúszás és úszásoktatás is, és ha már lila a száj, kedvükre játszhatnak a gyerekmedence mellett kialakított szárazföldi játszósarokban.

A pici babák és szüleik további kényelmét pelenkázó, etetőszék, gyermekmosdó és járóka szolgálja. A fürdő kültéri részét hatalmas park öleli körül, így a nyári csúcsforgalomban sem zavarjuk egymást. A három kültéri medence minden igényt kielégít: beltéri medencéből is megközelíthető, élményelemekkel teli, melegebb és hidegebb vizű. Ha megéhezünk, akkor sem kell messzire mennünk, étterem és bár is várja az ide látogatókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top