Aktuális

Gyertek be!

A Budapesti Állatkertbe a belépőjegyek árának felét ajándékba adjuk decemberben!

Gyertek be!

Az 1866-ban megnyílt Budapesti Állatkert a világ egyik legrégebbi és legszebb állatkertje. Európa egyik leggazdagabb élő gyűjteménye: több mint 1000 állatfaj közel 8000 egyede, valamint 2000 különféle növényfaj tekinthető meg a különleges gonddal óvott műemléki környezetben.

Asha, a kiselefánt, 7 oroszlánkölyök, 2 tigriskölyök, leopárdkölyök, mókás gorilla- és orangutánkölykök, egyedülálló vombatcsalád, félelmetes comodói sárkány, lubickoló fókák, hatalmas orrszarvúak és sok más ritka, veszélyeztetett állat otthona ez a páratlan oázis a főváros szívében.

Gyertek be!

 

A Varázshegy több mint háromezer négyzetméteres különleges labirintusa többórás elfoglaltságot kínál a családoknak. Valamennyi kiállítás és a különleges állatfajok is fedett térben találhatók. Ezért a Varázshegy rossz időjárás esetén is kellemes program, legyen az rájasimogatás az Őstengerben, 3D filmvetítés vagy különleges állatbemutató a Csillagtérben.

A kabátok, csomagok elhelyezhetők az épület díjmentes csomagmegőrzőjében, így kényelmesen megtekinthető az élet számtalan csodája, amelyet a Varázshegy rejt. A különféle kiállításokban több mint 100 különleges állatfajt is bemutatunk, mint például a csupaszturkálók, cápák és ráják sokasága.

Gyertek be!

Mindez az élmény idén az adventi időszakban, december 1–31. között féláron váltható felnőtt- vagy gyermekbelépőjegyekkel tekinthető meg. December 6–7–8-án 9–15 óra között látogatóink még a Mikulással is találkozhatnak az Állatkertben!

További részletek: www.zoobudapest.com/advent2013

Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves látogatónknak!

Állatkert – Budapest Zoo

1146 Budapest, Állatkerti körút 6–12.
Web: www.zoobudapest.com

Nyitva tartás

Novembertől februárig: 9–16 óráig
December 24-én és 31-én: 9–13 óráig

A pénztárak 1 órával, az állatházak pedig fél órával korábban zárnak, mint az Állatkert.
Az állatházak 10 órakor nyitnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top