Aktuális

Még néhány ajándékötlet a fa alá!

Már csak néhány nap, és újra finom fenyőillat lengi be a lakásokat, miközben ínycsiklandó bejgli sül a sütőben. Minden idejét leköti a munka és a karácsonyi előkészületek, de még nem volt ideje ajándékról gondoskodni? Ahhoz, hogy nyugodt szívvel állhassuk körül a karácsonyfát, fontos, hogy tudjuk, olyasvalamit készítettünk a fa alá szeretteinknek, amivel örömet szerzünk nekik. Ebben szeretnénk segíteni.

 

Év végi összejöveteleiket rendezzék a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermekben!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Közeledik az év végi rendezvények, karácsonyi bulik és ügyfélpartik ideje, ahol lehetőség nyílik arra, hogy megköszönjék munkatársaiknak, ügyfeleiknek, partnereiknek az egész éves munkát és felhőtlenül szórakozzanak.

Továbbra is korlátlan étel- és italfogyasztással, rögzített árakon várjuk önöket elegáns, belvárosi éttermeinkbe, hiszen az év végi céges partik, családi és baráti összejövetelek legkiválóbb helyszínei a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek.

Legyen szó karácsonyi ebédről, vacsoráról vagy karácsonyi meglepetésről, a Trófea Grill Éttermek leveszik a vállukról a terhet és biztosak lehetnek benne, hogy a felejthetetlen élményt ajándékoznak szeretteiknek vagy üzleti partnereiknek egy céges rendezvény keretein belül. Foglalják le rendezvényük időpontját már most!

Karácsonyi ajándékötletünk:

Ajándékozzon vendégkártyát szeretteinek, barátainak vagy dolgozóinak!
Vendégkártyák megvásárolhatók személyesen az éttermek recepcióin és az alábbi felületen online:
http://www.trofea.hu/vendegkartya-rendeles

Bővebb információkért, árajánlatkéréssel, valamint asztalfoglalással kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal!

www.trofea.hu
Elérhetőségeink:

Trófea Grill Étterem Buda
1027 Budapest, Margit krt. 2.
061 438 9090
0620 999 7708
trofea@trofeagrill.hu

Trófea Grill Étterem Belváros

1061 Budapest, Király utca 30-32.
061 878 0522
0620 999 8797
trofea.kiraly@gmail.com

Trófea Grill Étterem XIII. kerület
1132 Budapest, Visegrádi u. 50/a.
061 270 0366
0620 949 4206
etterem@trofeagrill.net

 

Tuti ajándék az utolsó pillanatban? Nem lehetetlen

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Te is azok közé tartozol, akik utolsó pillanatban szerzik be a karácsonyi ajándékokat? Hadd segítsünk egy kicsit, hogy könnyebb legyen a last minute ajándékozás!

Robotguru elárulta nekünk, és most megosztjuk veled is az idei titkos kedvenceket. Íme, az ajándékok, amelyek nemcsak szépek és hasznosak, de bennük van a garantált sikoly-faktor is!

Kis- és nagycsaládos anyukák, nagymamák, kütyübolond férfiak és nők, valamint elfoglalt egyedülállók álma:a robotporszívó.

 

 

Nem lehet vele tévedni, mert nemcsak trendi ajándék, de biztos, hogy évekre hálába foglalják érte a nevedet. A robotporszívó igazi 2in1 ajándék: szabadidőt és tisztaságot ajándékozol egyszerre, s ehhez jön még a garantált sikolyfaktor.
Gondolom, nem lep meg, hogy a gyerekek imádják a robotokat, szívesen kísérleteznek, játszanak a legújabb technológiával. Robotguru összegyűjtötte a legjobb robotjátékokat.

Ennyi robotjátékot még biztosan nem láttál egy helyen! Extra TIPP: Idén nincs karácsony robothal nélkül.

A robotguru.hu egy jó kis robotlelőhely, ahol minden robotságot egy helyen megtalálsz – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Robot legyen veletek!

Robotguru Üzlet és Webáruház
1146 Budapest, Istvánmezei út 6., Récsei Center
Telefon: +36 1 445 1123 vagy +36 70 618 6693
E-mail: info@robotguru.hu
www.robotguru.hu

Facebook/Robotguru

 

Zökkenőmentes karácsony – ajándék ötletek a J.PRESS-től

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az év végi hajtás forgatagában sokszor megfeledkezünk arról, hogy a karácsonyi készülődésnek, majd az azt követő ünnepeknek békében, nyugalomban és szeretetben kellene eltelnie.

Remek ajándék lehet akár a család férfi vagy női tagjának egy J.PRESS ajándékcsomag. A minőségi J.PRESS fehérneműk maximálisan viselője kényelmét szolgálják. Számtalan fazon, természetes alapanyagok, magas színvonalú kidolgozás, speciális tulajdonságok.

 

 

Ettől lesznek a J.PRESS férfi- és női fehérneműi  különlegesek. A J.PRESS kollekciójában 100% pamut, illetve magas pamut tartalommal rendelkező férfi-, női alsóneműket, zoknikat, pizsamákat, sálakat, sapkákat és férfi bőr öveket találunk a kínálatban.

Alsónadrágok a trend kedvelőinek

A karácsonyi ajándékozás remek alkalom arra, hogy párját, édesapját vagy fiútestvérét kicsit kilendítse a fekete-fehér alsónadrágok bűvköréből! Csempésszen egy kis színt a fehérneműs fiókba! Konszolidáltabbaknak első lépésként elegendő, ha fekete vagy fehér alapszínt választ valamilyen kiegészítő színnel. Merészebbeknek válasszon teljesen színes. trendi boxer alsókat!

Menjen biztosra J.PRESS fürdőköntössel vagy pizsamával

Ha abszolút nincs ötlete, hogy mi legyen a karácsonyi ajándék, akár nőknek, akár férfiaknak remek választás lehet egy puha J.PRESS köntös vagy egy J.PRESS pizsama. A tervezők nem csak a trendeket, a kényelmet is szem előtt tartották. A pihe-puha fürdőköntös rövidebb és hosszabb fazonban is elérhető. Választhat kapucnis vagy sálgalléros változatot is. Egy J.PRESS fürdőköntösben nem csak kellemesen indul, de csodásan is fog zárulni a nap!

Még több karácsonyi ajándék ötletre vágyik, kattintson? 

Keresse a J.PRESS fehérneműket országszerte a J.PRESS Mega Store-okban és a J.PRESS Store-okban!

J.PRESS Mega Store

J.PRESS Store

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top