Aktuális

Mi a különbség a nők és a férfiak megítélése között?

A férfi dögös, a nő kurvás: mindannyian ismerjük azokat a helyzeteket, amelyben a magabiztos férfit csodálják, a nőt elítélik. Most egy szellemes reklám is készült a témában.

Mi a különbség a nők és a férfiak megítélése között?Mit akarnak még a nők, hiszen kivívták már az egyenlőséget! – halljuk gyakran. Nos, csak egy dolog az, hogy mi van a törvényekben, és teljesen más kérdés, hogy mi van a fejekben. Minket mindenesetre az utóbbi érint közvetlen közelről.

Például az, ha ugyanazt a magabiztos viselkedést egy férfitól „meggyőzőnek” ítélik, míg egy nőt „törtetőnek” bélyegeznek hasonló helyzetben. Míg a férfi „elkötelezett”, addig a nő „önző”, ha mondjuk éjszaka is a számítógépnél ül. Ha látványos külsővel jelenik meg, a férfi „vonzó”, míg a nő „kérkedő”. Ugye, ismerős? Hogy a kettős mérce mennyire létezik, azt egy szellemes videó mutatja meg a Kis fekete blogon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top