Aktuális

Nagymama futamította meg a rablót

Igencsak emberére akadt a bűnöző.

 

Nagymama futamította meg a rablótEgy 64 éves, hatszoros nagymama, Shirley Rupp újév napján egy gyorsétterem kijáratától tartott az autója felé, amikor egy rabló letépte róla a táskáját. Shirley erre rögvest megragadta a bűnöző kapucniját, aki szabadulni próbált, ekkor azonban az asszony felpattant a hátára és lebirkózta. A férfi ezután futásnak eredt, ám a nagyi nem adta fel, utánairamodott, és sikerült visszaszereznie tőle a táskáját, annak teljes tartalmával együtt. Az elkövető végül autóba pattant, és elmenekült a helyszínről.

Az esetről egy térfigyelő kamera felvételt is készített, Shirley pedig maga is kissé meglepődött a látottakon. “Nagyon békés ember vagyok. Távol áll tőlem, hogy így reagáljak. Még akciófilmeket sem nézek” – mondta később egy tévériportban. Ugyanott elárulta azt is, hogy a rendszeres súlyzós és kardioedzéseknek köszönheti, hogy ilyen remek formában van, s hozzátette, hogy még gyorsabban is tudott volna futni a bűnöző után, ha nem papucsot viselt volna éppen.

 

 

Forrás: ABC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top