Aktuális

Vannak, akik már most vásárolnak az idei karácsonyra

Az év eleji leárazásokon szerzik be jó előre az ajándékokat.

Bár a legtöbben még alig hevertük ki a mögöttünk álló karácsonyi szezont, jócskán akadnak olyanok is, akik máris megkezdték a felkészülést a következőre.

A(z) “Te vásároltál már karácsonyi ajándékot januárban?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, mivel nem látom értelmét.

Egy brit tanulmány megállapította, hogy minden ötven ember közül egy január végéig beszerzi az összes ajándékot, melyeket 2014. karácsonyán tesz majd a fa alá. A vásárlók 27 százaléka pedig, ha nem is mindent, de néhány ajándékot már ezekben a hetekben megvesz a leárazásokon. Az előrelátó vásárlók átlagosan 84 fontot, vagyis nagyjából 30 ezer forintot takaríthatnak meg így.

„Feltétlenül ki lehet fogni néhány nagyszerű, alkalmi vételt a januári leárazásokon, melyeket aztán az év végéig lehet őrizgetni, karácsonyi ajándék gyanánt. A tanácsunk, hogy olyan klasszikus, időtálló darabokra fektessenek be, az ékszerektől a kabátokig, melyek biztosan nem lesznek elavultak 12 hónap múlva” – fogalmazott a kutatást megrendelő SecretSales.com szóvivője.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top