Aktuális

Ónos esőre adtak ki figyelmeztetést

Főként a délutáni és az esti órákban a Dunántúlon, kisebb eséllyel a főváros környékén a havazás mellett ónos eső is kialakulhat.

Csütörtökre tíz megyére (Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala és Pest megyére), illetve Budapestre adtak ki figyelmeztetést gyenge ónos eső miatt.

A Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön az Alföldön hosszabb időre kisüthet a nap, ott nem várható csapadék. Másutt több lesz a felhő, kezdetben az Északi-Középhegységben néhol előfordulhat hószállingózás, elsősorban a Dunántúlon pedig több helyen fagyott esőre, ónos esőre, esőre lehet számítani. Többfelé megélénkül a szél, hozzávetőleg a Tata-Szeged sávban olykor meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire -9 és -3 fok között alakul, de délnyugaton, délen helyenként -10, -13 fok is lehet. A legmagasabb hőmérséklet nagyrészt -2 és +2 fok között várható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top