Aktuális

“Én már átérzem, milyen rossz dolgot tettem”

Tizenkét éves kislány, másokat csúfolt a túlsúlyuk miatt, most őt is csúfolják. Orvos a sürgősségi osztályról, román barátokról mesélő diáklány. A Nyitottak vagyunk kampány újabb szívhez szóló videói.

“Légy nyitott” – mondja Tóth Gabi a saját videójának végén, és alapvetően ez az üzenete annak a kampánynak, amelyben cégek, szervezetek, zenészek, művészek, ismert és nem ismert emberek videoüzenetben mesélik el saját élményeiket arról, hogy nekik miért érte meg nyitottnak lenni és nem hallgatni az előítéletekre.

A tizenkét éves Mariann – akit a testsúlya miatt sokat bántanak – videója elképesztően őszinte, nézzétek meg!

Dr. Spányik András, sürgősségi osztályon dolgozó orvos is megosztja egy történetét, amelyben egy csinos beteggel szembeni előítéletéről mesél.

Lőrincz Borcsa arról beszél, hogy jó lenne, ha minden magyarnak lenne egy szlovák, román, szerb haverja, mert sok közös van bennünk.

Még több kampányvideót itt nézhetsz meg, és ha kedvet kaptál, hogy megoszd a saját történeted, látogass el a Nyitottak vagyunk oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top