Aktuális

Cipővel próbálták megdobni Hillary Clintont – videó!

Nem vesztette el lélekjelenlétét a politikusnő.

Egy nő cipővel próbálta megdobni Hillary Clinton volt külügyminisztert, aki Las Vegasban mondott beszédet egy újrahasznosítási szakmai konferencián – közölte a volt elnökök és családtagjaik védelméért is felelős Secret Service. Clinton elhajolt, és a lábbeli nem találta el. “Te jó ég, nem tudtam, hogy a szilárd hulladék kezelése ennyire vitatott téma” – mondta az AIDS-ellenes munkájáért kitüntetett politikus, aki a videofelvételek szerint nem vesztette el lélekjelenlétét. “Hál’istennek, ő nem volt softball-játékos, mint én” – tette hozzá támadójával kapcsolatban Clinton.

A Sercret Service őrizetbe vette a nőt, aki nem volt a mintegy ezerfős tanácskozás hivatalos résztvevője. Célt tévesztett dobása után a támadó feltartott kézzel indult el a terem vége felé és nem tanúsított ellenállást. Indítékait egyelőre nem közölték.

Hillary Clinton – aki egyébként odavan a fodros hajgumikért – gyakran tart nagy létszámú közönség előtt beszédeket, amióta lemondott a diplomáciai tárca éléről. A volt first ladyt favoritnak tartják a 2016-os elnökválasztási küzdelem hivatalos demokrata jelöltségének elnyerésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top