Aktuális

A repülő kerekei közt repülte át az óceánt a fiú

Felér egy húsvéti csodával, hogy túlélte a kalandot a fiú.

Egy 16 éves kaliforniai srác összevesztett a családjával, ezért úgy döntött, hogy világgá megy. Meglehetősen furcsa megoldást választott ehhez, ugyanis egyszerűen beszökött a kerítést átmászva a Hawaiian Airlines egyik gépének kerekei közé.

Nem teljesen egyértelmű, hogy mégis hogyan tudta ezt megtenni a biztonsági kamerák szeme láttára, mindenesetre a kaliforniai San José és a Maui közötti út nagy részét, mely csaknem 6 órán keresztül zajlott, eszméletlen állapotban töltötte. Nem csoda, hiszen a Csendes-óceán felett, 11 ezer métert is meghaladó magasságban az is megdöbbentő, hogy egyáltalán túlélte a hideget és az oxigénhiányt Hawaii felé.

Ide indult a tizenéves: Hana-vízesés Mauin
A Hana-vízesés Mauin – erre indult a tizenéves

Az út során a behúzott kerekek futóműkamrájában tartózkodott, leszálláskor pedig nem emlékezett az utazás körülményeire. Az FBI szóvivője szerint nem emeltek végül vádat ellene, hanem értesítették a gyermekvédelmi hatóságokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top