Aktuális

Ő a világ legbefolyásosabb embere

Hatalmas elismerést kapott Beyoncé.

Beyoncé a világ legbefolyásosabb embere A rangos Time magazin ebben az évben is megjelentette a világ 100 legbefolyásosabb emberéről szóló kiadványát, melynek egyik címlapján idén Beyoncé szerepel. Azért az egyiken, mivel ugyanez a kiadvány négy különféle címlappal került az újságárusokhoz, a másik három változaton Robert Redford, Mary Barra, a General Motors első női elnök-vezérigazgatója, illetve Jason Collins szerepel, aki az amerikai profi kosárlabdázók közül elsőként vállalta nyíltan, hogy meleg.

A címlapon szerepelni hatalmas megtiszteltetés, hiszen a világ 100 legbefolyásosabb emberének listáján olyan személyiségeket találunk, mint Barack Obama vagy Ferenc pápa.

“Beyoncé nemcsak ül az asztalnál, hanem épít egy jobbat. A színpadon és azon kívül is felemeli a szavát azért, hogy a nőket arra ösztönözze: legyenek függetlenek és vezetők” – méltatta az énekesnőt Sheryl Sandberg amerikai üzletasszony, a Facebook vállalat ügyvezető igazgatója.

Forrás: nydailynews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top