Aktuális

MERCI – Ahány köszönet, annyiféle merci

Lepd meg édesanyádat egyedi merci csokival! Készíts egyedi borítót egy közös fotóval!
MERCI - Ahány köszönet, annyiféle merci


Hamarosan itt az anyák napja, és még nincs ötleted, hogy mivel lepd meg az anyukádat? Szereti az édességet, de jó lenne valami különlegeset adni neki? A merci “Ahány köszönet, annyiféle merci” játéka tökéletes megoldást kínál!

Közeleg az anyák napja, és ilyenkor mindig elgondolkozunk, hogy mivel kedveskedhetnénk annak, akinek a legtöbbet köszönhetjük. A nemcsak megjelenésében, de ízeiben is exkluzív merci csokoládék között szerencsére mindenki megtalálja a maga kedvencét, a többfajta, gondosan összeállított merci-válogatásnak köszönhetően. Most ráadásul egy különleges akció keretében a merci lehetővé teszi, hogy még egyedibb ajándékot adhass édesanyádnak: egy olyan merci csokit, amelynek a borítóján a ti közös képetek szerepel!

MERCI - Ahány köszönet, annyiféle merci

Ehhez nincs más dolgod, mint előkeresni egy közös fotót, majd regisztrálni a www.mercinyeremenyjatek.hu oldalon és feltölteni a képet. Végül írni hozzá pár kedves sort és kinyomtatni a borítót. Egy merci csokival együtt megható ajándék bármelyik édesanya számára!

Évente számtalanszor ajándékozunk csokoládét, ez azonban egyedi és megismételhetetlen lesz. Csak neki, csak tőled. Ne feledd! Ahány köszönet, annyiféle merci!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top