Aktuális

Zabfalatok MINI – Ellenállhatatlan társ a tavaszi délutánokhoz

Bár az idei tél kifejezetten enyhe volt, a tavaszi hónapokkal együtt a várt jó idő sokáig nem érkezett meg. Eljött végre a május, vele együtt a napsütés – hozzuk ki belőle a lehető legtöbbet!
Tavaszi feltöltődés a Győri Édes Zabfalatok MINI-vel

A sok izgalmas program között, ha megéheznénk, ellenállhatatlan társ egy kis délutáni nassoláshoz a Győri Édes Zabfalatok, mely már mini méretben is kapható! Praktikus zacskó kiszerelése mellett eredeti és kókuszos ízben is ízben csillapítja a tavaszi kirándulók étvágyát!

Kirándulni jó!

A természetet addig érdemes bejárni, amíg nincs izzasztó hőség! Ilyenkor a kellemes időben igazán feltöltő lehet egy erdei séta, főleg ha családunk, barátaink körében töltjük.

Látogass el kulturális fesztiválokra!

Míg a nyár a vízparti heverészés és zenei fesztiválok jegyében telik, tavasszal kifejezetten sok gasztronómiai és kulturális fesztivál várja programjával az érdeklődőket! Országszerte különböző művészeti és kulináris rendezvények gondoskodnak arról színes programjaikkal, hogy ebben a hónapban se unatkozz.

Irány a szabadtéri színpad!

A legtöbb szabadtéri szórakozóhely már megnyitotta kapuit a közönség előtt, és végre az idő is tökéletes ahhoz, hogy a szabad ég alatt barátinakkal közösen töltsük az időt, és belehallgassunk kedvenc előadóink zenéjébe!

Bármilyen programot is választunk, a legfontosabb, hogy az utolsó percéig kiélvezzük a tavaszt. Töltődjünk fel a májusi napfényben, és egyszerűen csak érezzük jól magunkat különböző szabadtéri programokon, melyekre társként kedvenc délutáni nassolnivalónkat is magunkkal vihetjük.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top