Aktuális

Csak nem csitul az abortuszvideó-botrány

A világhálón keringő abortuszvideó hazánkban is nagy port kavart. Bloggerünk még olvasói levelet is kapott az üggyel kapcsolatban.

Mint a Nők Lapja Café is megírta, Emily Letts videofelvételt készített abortuszáról, “hogy megmutassa, hogy ez nem is olyan rémisztő”.

Néhány mondat az abortuszáról videót közölt nőről

Az ügy nem várt fejleményeket is hozott, például a Girl Power blog egyik olvasója, aki eddig “abortuszpártinak” tartotta magát, kissé módosított véleményén:

Soha nem elleneztem az abortuszt, hiszek abban, hogy minden nőnek szíve joga eldönteni, mit tesz az életével, a jövőjével. De ami napok óta kering a neten, nekem sokkoló, még akkor is, ha abszolúte “abortuszpárti” vagyok, vagy legalábbis eddig azt hittem, hogy az vagyok.

Két dolog fogalmazódott meg bennem: egyrészt az abortusz magánügy, saját döntés, amiért – ahogyan Emily is állítja – tényleg nem szabad szégyenkezni. Senkinek semmi köze ahhoz, mit teszek… 

A teljes levelet megtalálod a Girl Power blogon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top