Aktuális

Holtan találtak meg egy eltűnt magyar nőt Angliában

Holtan találtak meg egy eltűnt magyar nőt Angliában, de a brit rendőrség szerint semmi sem utal arra, hogy gyilkosság áldozata lenne – adta hírül a Telegraph and Argus című brit lap online kiadása.

A 41 éves R. Anita május elsején tűnt el. Holttestére egy erdős részen találtak rá 11 nappal később. Bár a rendőrség még mindig nem tudja a halál pontos okát, nem talált semmilyen nyomot, körülményt, amely bűncselekményt sejtetne.

A magyar nőt május elsején egy buszmegállóban látták utoljára. Azon a napon kellett volna aláírnia új munkahelyén, egy műszaki boltban a munkaszerződését. A nővel Magyarországon élő családtagjai rendszeres kapcsolatban álltak, és miután hiába hívták mobiltelefonját, értesítették eltűnéséről a brit rendőrséget. A rendőrség nem talált telefont a halott nőnél. A készülékre végül a nő lakásán, az ágya alatt, egy dobozban bukkantak rá. A telefon néma üzemmódra volt állítva. A lakásban olyan gyógyszereket is talált a hatóság, amelyek alapján feltételezhető, hogy R. Anitát depresszió gyötörte.

A nő két éve élt Angliában. Az után költözött oda Magyarországról, hogy elveszítette pénzügyi tanácsadói állását egy japán cégnél. Brit földön csak nemrég talált munkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top