Aktuális

Hosszabbított nyitva tartással várja az adózókat a posta és a NAV

Elkezdődött a visszaszámlálás! A kitöltött és aláírt bevallás benyújtható a NAV ügyfélszolgálatain, feladható postán, vagy elküldhető az Ügyfélkapun keresztül.

A személyijövedelemadó-bevallás benyújtásának és az adó megfizetésének utolsó napján, május 20-án a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Magyar Posta Zrt. meghosszabbítja a kiemelt ügyfélszolgálatok, illetve postafiókok nyitvatartási idejét.

…NAV

A NAV fővárosi központi ügyfélszolgálatai 8.15-től 18 óráig várják az adózókat, a IX. kerületi, Vaskapu utcában, a XIII. kerületi Kresz Géza utcában és a Dózsa György úton, valamint a XIV. kerületi Gvadányi úton. A megyei adóigazgatóságok központi ügyfélszolgálatai szintén este 18 óráig tartanak nyitva.

…posták

Valamennyi megyeszékhelyen legalább egy posta 20 óráig tart nyitva.

Budapesten a Fogarasi úti Tescóban működő posta, a Nyugati- és a Keleti pályaudvaron üzemelő posta is éjfélig, míg a Mammut Bevásárlóközpontban 21 óráig tart nyitva.

Ha valaki május 20-áig önhibáján kívül nem nyújtja be bevallását, akkor az akadály megszűnése utáni 15 napon belül kell bevallást tennie, és igazolnia késedelmének okát. Aki ezt nem teszi meg, mulasztási bírságra számíthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top