Aktuális

Hová menjünk nyaralni?

Hamarosan kezdődik a nyár, az iskolásoknak a nyári szünet! Tegyük felejthetetlenné a forró hónapokat, hogy legyen mire visszaemlékezni, ha majd beköszönt az ősz.

                                                 Szuper vakáció Sárváron

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Sárvár és fürdője méltán népszerű nyaralóhely, hiszen itt a család minden tagja talál magának kedvére valót. Egy vízparti nyaralás során programjaikat az időjárás el is ronthatja, de nem Sárváron!
A fedett családi fürdőben minden megtalálható, ami a strandon is, így biztosan nem megyünk haza élmények nélkül.

 

 

A vízimádókat óriási hullámok, különböző méretű csúszdák, izgalmas vizes kalandok várják, és hogy ne csak a fürdőzés élményével legyünk gazdagabbak, érdemes ellátogatni a strand mögötti erdős részen megbújó Kalandparkba is.

Web: www.sarvarfurdo.hu

 

                                                    Nyaralás a Hotel Atlantisban

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A hajdúszoboszlói Hotel Atlantis****superior 2011-es megnyitása óta az utazók kedvelt célpontjává vált. Kiváló fekvése miatt könnyen megközelíthető a városi strand és a fedett élményfürdő, az Aqua-Palace is. Valamennyi szobája terasszal rendelkezik, klimatizált, az épület minden pontján elérhető a wifi.
A 97 lakóegységből 10 lakosztályt kifejezetten a családoknak ajánlunk, ezekben egy nappali és egy hálószoba is található, így a gyermekek külön helyiségben kényelmesen elférnek.

Wellnessrészlegén mindenki megtalálja a számára kívánatos pihenést, ahol úszó, gyógyvizes, gyermek- és egy fény- és élményelemekkel ellátott medence van. A kültéri medence körül pihenőágyak és hinták állnak rendelkezésre. A szaunavilágban megtalálhatók a finn szauna, infraszauna, bioszauna, kabinjai között a gőzkabin, jég- és sóbarlang. Ezen felül masszázsszobák, hangulatos pihenőtér és fitneszterem áll a vendégek rendelkezésére. Az Atlantis Beauty Szalonban a manikűr, pedikűr, fodrászat, kozmetika szolgáltatásai közül is válogathatnak a szépítkezni vágyók.  A szolgáltatások körét bővíti a szálloda családbarát jellege és a gyerekjátszó is.  

További részleteket a www.hotelatlantis.hu-n olvashatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top