Aktuális

A 98 éves néni olyat tett, amitől visszatér az emberiségbe vetett hited

Lehetetlen nincs, csak tehetetlen – tanít minket a 98 éves asszony története, aki egy barátja kedvéért addig ment, míg meg nem tudta valósítani neki tett ígéretét.

Evelyn történetén könnyekig kell hatódni. Nem azért, mert 98 éves, és nem azért, mert különlegesen nagy dolgot tett volna az emberiségért. Hanem csak azért, mert emberségből és barátságból olyan példát mutatott, amitől elgondolkodunk, magunkba nézünk, és gyorsan keresünk valakit, akinek szebbé tehetjük a napját.

A 98 éves néni olyat tett, amitől visszatér az emberiségbe vetett hited

Történt ugyanis, hogy Evelyn 98 évesen elvesztette a jogosítványát. Mindeközben pedig egy nyugdíjasotthonban lakik, ahonnan nem jár semmiféle tömegközlekedési eszköz a városba. Ez pedig azt jelenti, hogy sem ő, sem pedig barátnője, Joyce nem tud bejutni a boltba vásárolni. Amikor megszüntették a helyi buszjáratot, Evelyn barátnője úgy érezte, hogy ezzel elvágták a külvilágtól. Evelyn pedig megígérte neki, hogy lesz, ami lesz, ő mindent megtesz érte.

Az ígéret szép szó, Evelyn számára pedig szent is, úgyhogy megmozgatott minden szálat, hogy visszaszerezze a jogsiját, csak azért, hogy Joyce a boltba mehessen. Végül sikeresen letett minden vizsgát, és jogsival a zsebében lepte meg Joyce-ot egy bolti körúttal. Nézd meg videón te is a történetét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top