Aktuális

Csobbanj egy nagyot, irány a strand!

Itt a nyár, és vele együtt a strandszezon! Csobbanjatok velünk, megmutatjuk hol érdemes.

                          Sárvár Fürdő – Mindegy, milyen az idő, strandra megy a család

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Fedett családi fürdő, minősített gyógyvíz, hatalmas strand, izgalmas csúszdák, kihívásokkal teli árnyas kalandpark várja a család minden tagját Sárváron. Itt a rossz idő sem ronthatja el a nyaralást, hiszen az új, fedett fürdőben 9 csúszda, hullámmedence, gyerekmedencék és babavilág vár aprókat és nagyobbakat. A strandon még felfelé csúszásban is részünk lehet, a gyermekmedencék pedig páratlan kalandot kínálnak. Felhőtlen szórakozás a gyermekeknek és tökéletes pihenés a szülőknek!

 

Csobbanj egy nagyot, irány a strand!

 

 

                                             

                                            

                                                Orosháza-Gyopárosfürdő az Alföld gyöngye

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Gondolj egy élményre, itt megtalálod!
A család minden tagja garantált felüdülésre, kikapcsolódásra lel a gyönyörűen gondozott, húszhektáros parkerdőben elterülő gyógy-, park- és élményfürdőben.
A fürdőkomplexumban élményelemek és szolgáltatások sora fogadja az aktív kikapcsolódásra, az igazi, vidám családi vagy baráti programra vágyó vendégeket – az év minden napján, akár éjfélig is.

A strandolókat rendezvények, fesztiválok várják, ahol a kicsik szórakoztatását ingyenes programokkal, gyermekmegőrzéssel garantáljuk.
Kedvezményes fürdőbelépőjét kérje szállásadójától!
Bővebb információ a kedvezményekről, szolgáltatásokról és a fesztiválokról:
www.gyoparosfurdo-oroshaza.hu

Csobbanj egy nagyot, irány a strand!

 

 

 

 

 

 

                          Töltődjön fel Gyulán, várja a Várfürdő és AquaPalota!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az ország legzöldebb fürdőjeként is emlegetett, természetvédelmi területen fekvő Gyulai Várfürdő és Aquapalota 20 medencéje közül minden korosztály megtalálja a számára ideálisat.
A Várfürdő strandján a közel 1 méteres hullámokat vető hullámmedence, egy több mint 110 m-es óriáscsúszda és egy igazi vízbe felépített játszótér várja a strandolókat.

 

Az új, fedett élménykomplexumban, az AquaPalotában a Magyarországon egyedülálló módon felfelé tartó “fel(l)ejtő” fánkos csúszda és egy 3,5 méter mély ugrómedence garantálja a vendégek felejthetetlen szórakozását.
A nyüzsgő élményfürdőzés után jöhet a pihenés a szaunarészlegben, melynek különlegessége, hogy a merülőmedence egy teraszon kapott helyet, ahonnan pazar panorámalátványban lehet része a fürdőzőknek, hiszen a teraszról letekintve Gyula városképe tárul a szemük elé.
Ezenkívül gyógyászati részleg, éjszakai wellness, közel 40 féle masszázslehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat.  Az egész napos élményfürdőzés és strandolás után pedig a nap végén egy frissítő koktél vár ránk a vizibárban.
www.varfurdo.hu/

Csobbanj egy nagyot, irány a strand!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top