Aktuális

Blokkolják az illegális online fogadási oldalakat

Most már semmiképpen se nyiss számlát ezeken az oldalakon! Ha pedig számlával rendelkezel, azonnal vedd fel az azon található összeget!

Elkezdte az illegális online fogadási oldalak blokkolását a NAV Szerencsejáték-felügyelet. Három ismert oldal július közepétől már nem lesz elérhető a magyarországi internetszolgáltatókon keresztül.   A blokkolási folyamat több lépcsőből áll. Most a bet-at-home.com, a betclic.com és a hu.sportingbet.com internetes oldalak esetében kezdődik meg, de további oldalak blokkolására is készül a felügyelet.

Első lépésként a NAV hirdetményt jelentet meg a honlapján az illegális tevékenységet folytató oldal ellen indított eljárásban hozott határozatáról. Tizenöt nap elteltével pedig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság végrehajtja a blokkolást úgy, hogy valamennyi internetszolgáltatót felszólítja a fogadási oldal hozzáférhetetlenné tételére.

Forrás: Napi Gazdaság

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top