Aktuális

Megszégyenítette az Instagram a duci lányt

Nem hagyta annyiban a dolgot.

A most 19 éves Samm Newmant gyerekkorától kezdve rengeteget bántották a ducisága miatt, ám végül talált egy online közösséget, ahol elfogadják és biztatják. A lány önbizalma annyira megnőtt, hogy már bikinis és fehérneműs fotókat is közzé mer tenni magáról az interneten.

A minap az Instagram-oldalára posztolta az alábbi fotót, ám néhány órával később megdöbbenve tapasztalta, hogy az üzemeltetők törölték a fiókját. Az indoklás szerint megsértette a szabályzatot, mely szerint meztelenséget vagy “felnőtt tartalmat” nem lehet közzétenni az oldalon. Samm szerint azonban a testalkata miatt tiltották le. És lássuk be, lehet ebben némi igazság, hiszen a fotón semmi olyasmi nem látszik a testéből, amit például egy strandon ne lehetne látni.

“A kövérség nem bűn. Hogy lehetne önbizalmad, ha cenzúráznod kell magad amiatt, mert az emberek nem akarnak rád nézni?” – tette fel a kérdést a lány, aki úgy döntött, nem hagyja magát és a nyilvánossághoz fordul. Miután a története több magazinban is megjelent, az Instagram visszaállította az oldalát a fotóval együtt, illetve hibára hivatkozva elnézést kértek tőle.
Valahogy mégsem tűnik hihetőnek, hogy véletlen hiba történt, gyanítható ugyanis, hogy ha egy vékony lány tett volna fel képeket ugyanilyen szerelésben, valószínűleg nem nyúltak volna hozzá az oldalához.
Ti mit gondoltok, kinek van igaza?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top