Aktuális

Kávézz egy jót, és segíts a gyerekeken!

Egy újabb "kávés akció", ezúttal a Dóri Ház betegeiért.

Szemem Fénye Alapítvány és a Dóri Ház egész évben várja a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekeket és családtagjaikat, akik különböző térítésmentes szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A küzdelmektől és gondoktól megfáradt hozzátartozóknak így, ha csak pár nap erejéig is, de lehetőségük nyílik a feltöltődésre, miközben gyermekükről szakképzett személyzet gondoskodik. Értük jött létre 2013-ban Magyarországon a Köszikávé-nap egy angliai, rákbetegeket támogató szervezet, a Macmillan Cancer Support kampányának mintájára.

A feladat tehát a következő: szeptember 26-án az aznapi kávétokat, teátokat barátaitok, kollégáitok, családtagjaitok társaságában fogyasszátok el. Csak jelöljetek ki egy helyet, ahol a vendégváró asztalt elhelyezitek, és megkéritek vendégeiteket, hogy az elfogyasztott eszpresszók, macchiatók, latték, kapucsínók, hosszú és jegeskávék, teák és frissítők, vagy akár sütemények és apró harapnivalók árát fizessék ki, még ha jelképes áron is. Az összegek persze mind adományok, melyek a Dóri Ház működését segítik. Akik benne vannak az akcióban, azok a Szemem Fénye Alapítványhoz tudják eljuttatni a támogatásukat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top