Aktuális

Időjárás: viharral, 10 fokos hőmérséklet-zuhanással jön az ősz

Napsütéssel búcsúzik a nyár, de azért szombaton és vasárnap is számíthatunk záporra, zivatarra. Az iskolások számára sincs remek hírünk, ugyanis a hétfő nem sok jót tartogat...

Szombaton alapvetően fátyolfelhős, napos, nyárias időre készülhetünk, idővel azonban északnyugat felől elkezd megnövekedni a felhőzet, és a délutáni, esti óráktól az északi tájakon már zápor, esetleg egy-egy zivatar is kialakulhat. A légmozgás általában gyenge, mérsékelt lesz, délután 24-29 fok várható.

Vasárnap eleinte változóan felhős, napos időnk lesz, később azonban északnyugat felől újabb hidegfront érheti el hazánkat, melynek előterében napközben is, de főként az esti óráktól számíthatunk többfelé esőre, záporokra, zivatarokra.

Hétfőre ismét csapadékosra fordul az idő, országszerte többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra, a Dunántúlon esőre. A légmozgás megélénkül, nyugaton viharos lökések is lehetnek. Visszaesik a hőmérséklet: 15-28 fok várható.

A szeptemberi időjárást itt megtaláljátok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top