Aktuális

Újabb kutyatámadás: kamasz fiú sérült meg Zalában

Súlyos sérüléseket szenvedett egy 15 éves fiú, akire szomszédjának kutyája támadt Esztergályhorvátiban.

A kamasz az otthonukhoz tartozó területen végzett földmunkát szombaton egy traktorral. Tárcsázás közben külföldi szomszédasszonya segítséget kért tőle, ezért megállt a munkagéppel. Kiszállt, de miután nem beszél németül, nem értette, mit akar az asszony.

Eközben a nő holland vadászkutyája kiszökött a területéről, és hátulról a fiúnak támadt. A megvadult kutyát csak az asszony férje tudta leszedni a fiúról, akit mentők vittek kórházba. Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett a kutyaharapásoktól.

Az eset miatt vasárnap feljelentést tett a rendőrségen a kamasz édesapja, a rendőrök gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást az ügyben.

Legutóbb három kislányt ért támadás Komárom megyében. Kérdés, megelőzhető-e egy teljesen váratlan támadás, aminek a gazda sem látja előjelét legalábbis az érintettek sokszor ezt hangsúlyozzák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top