Aktuális

Erre ébredtek a lakók: eltűnt a járda az utcából

Már a járdát is lopják.

Megdöbbentő felfedezést tett egy makói lakos: a Virág utca egy szakaszán ellopták a járdát.
“Egyik este még megvolt, másnap reggelre felszedték” – meséli Görbe János a Délmagyar.hu weboldalnak, hogyan döbbent rá, hogy ismerőse utcájából egyszerűen eltűnt a járda. “Az, hogy meglepődtem, enyhe kifejezés.”

Egy 20 méternyi szakaszról van szó, amit 40-szer 40 centis betonlapok burkoltak, körülbelül 150 darab. Valakinek megtetszettek a még csak különlegesnek vagy szépnek sem mondható elemek – hihetetlen, hogy még kemény melóra is képes volt azért, hogy ingyen jusson ilyesmihez.

Erre ébredtek a lakók: eltűnt a járda az utcából

A veszteség viszont nemcsak azért fájó, mert a Virág utcában csak ezen az oldalon van járda, hanem mert él az utcában egy vak ember is, aki most nagyon nehezen közlekedik.
Görbe János a történteket jelezte a városházán és a rendőrségen – ott azt tanácsolták neki, vagy ő, vagy az ott lakó, egyébként 87 esztendős rokona tegyen feljelentést. Ő viszont érthetően nem pereskedni szeretne, inkább arra vágyik, hogy a város pótolja a burkolatot.

Hogy mit mondtak erre a városházán? Olvasd el a Délmagyar.hu cikkében!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top