Aktuális

Az egész fizetését visszakapta a zokogó nő

Igen, bizony, Magyarországon is van ilyen: visszaadnak egy tömött pénztárcát, ami a leadás után sem tűnik el, pedig még név sincs benne…

Készpénzzel teli pénztárcával jelent meg egy férfi az Esztergomi Rendőrkapitányságon október 10-én – írja a Kemma.hu. A rendőrkapitányság épületével szemben találta. A megtaláló jelenlétében a rendőrök megszámolták az összeget, és átvételi elismervényt írtak róla. A tárca tulajdonosát pénze elvesztése mellett nagyobb veszteség is érhette volna, a bankkártyák mellett tartotta ugyanis azok PIN-kódját – hiába írják le mindenhol, hogy ez végzetes hiba.

A megtaláló elmondása szerint a pénztárcát egy kerékpárral közlekedő asszony veszítette el, akit egy darabig követett, de szem elől tévesztett. Az illető személyleírást adott a kerékpárosról, így a rendőrök elindulhattak megkeresni: a helyi tűzoltóság épülete előtt találtak rá.

Az asszony biciklizett – és közben zokogott. Elmondta, hogy havi fizetése volt az elhagyott bukszában, és persze nagyon boldog volt, amikor a rendőrök közölték vele, hogy az utolsó fillérig megkerült a pénze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top