Aktuális

Eltörte kislánya orrát a nevelőanya

A gyanú szerint éveken át bántalmazta a nevelt lányát egy felgyői nő. A hatóságok eddig tehetetlenek voltak, mert a kislány mindig tagadott. A napokban eltört az orra, és végre elmesélte, mi történt.

Megrúgta, ezzel eltörte az orrát a nevelt lányának egy 29 éves felgyői nő, akiről kiderült: évek óta veri a 11 éves gyermeket. Egy falubeli férfi hétfőn értesítette a Csongrádi Rendőrkapitányságot azzal, hogy egy gyereket gyanújuk szerint bántalmaznak otthon – írja a Délmagyar.hu.

A nyomozók meghallgatták a gyermeket, aki elmondta, hogy nevelőanyja évek óta rendszeresen szidalmazza, többször megverte, megrugdosta, a haját tépte. Legutóbb a napokban esett neki, úgy megrúgta, hogy eltört az orra. A gyerek eddig nem merte elmondani az igazat a felnőtteknek a sérüléseiről, félt a következményektől.

A portál úgy tudja, a családban három gyermek van, a bántalmazott kislányt a férfi, a másik kettőt a nő vitte a kapcsolatba. A környezetükben élők korábban is gyanakodtak arra, hogy a kislányt valaki bántja. Néha voltak rajta sérülések, de eddig nem tudtak cselekedni, mert a kérdésekre kategorikusan tagadta, hogy bántalmazták. Ő és családtagjai logikusnak tűnő magyarázattal szolgáltak. Úgy tudjuk: az iskola is többször jelzett a hatóságoknál, de az ügyek elakadtak, mert a gyermek nem vallott a nevelőanyja ellen. Az áttörést az hozta, hogy végül a kislány maga kezdett beszélni.

Hogy tett-e valamit az önkormányzat a családért, illetve hogy az apa tudott-e a verésekről, ITT elolvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top