Aktuális

Szexuális zaklatással vádolnak diákjai egy mátrafüredi tanárt

Egy mátrafüredi iskola tanulóinak állítása szerint különös szexuális játékokra csábította őket egyik tanáruk, P. Sándor.

Az oktató tagad, ám mint a Blikk megtudta, hasonló eset miatt már bírósági ügye is volt, de ejtették a vádat megfelelő bizonyítékok hiányában. 

A diákok azonban azt mondják, nyílt titok volt P. Sándor “szórakozása”. A férfit kedden vitték el a rendőrök a Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és  Vadgazdálkodási Szakképző Iskolából, ahol éppen órát tartott. Nem sokkal később a lakásánál is megjelentek, ahol lefoglalták a telefonját és a számítógépét. Erre nyomós okuk volt, hiszen az egyik diák szülei panaszt tettek az intézmény igazgatójánál a tanár viselt dolgai miatt.

Úgy tudjuk, a gyermek beteges dolgokról számolt be a szüleinek. Ilyen volt, amikor az iskola lőterén a tanár állítólag arról faggatta diákját, hogy borotválkozik-e a nemi szerve körül. Amikor a fiú habozott a válasszal, a férfi a srácok állítása szerint lerántotta a fiatalról a nadrágját. Pár hete pedig osztálykirándulásra kísérte a gyerekeket, majd italozgatás közben – legalábbis a tanulók elmondása alapján – arra bátorította  a fiúkat, hogy mérjék össze nemi szervüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top