Aktuális

Eltűnt egy 12 éves gyermek Debrecenben

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a 12 éves Balogh Sándor Alex keresésében, aki Debrecenből tűnt el vasárnap.

A rendőrségre 2014. november 2-án 23 óra körüli időben telefonon arról érkezett bejelentés, hogy egy 12 éves fiú az őt nevelő asszony debreceni házából délben elment focizni, és azóta nem ment haza. Balogh Sándor Alex felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A gyermek vékony testalkatú, körülbelül 160 centiméter magas, kék szemű, rövid haja szőkésbarna színű. A fiú eltűnésekor fekete-fehér kabátot, fehér edzőcipőt és egy térdnadrágot viselt – írja a police.hu.

Eltűnt egy 12 éves gyermek Debrecenben

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Balogh Sándor Alexet felismeri, a tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöldszámán (hétfőtől csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top