Aktuális

Hogyan fogjunk orosz milliárdost?

Már könyvekből és tanfolyamokon sajátíthatók el a milliárdosfogás rejtelmei. Nagy a verseny és nem garantált a fényes jövő, lányok ezreinek mégis megéri vásárra vinni szoláriumbarna, feszes bőrüket. Női fortélyok – és megalázás mesterfokon.

Aranyásók: nem hivatalosan így hívják azokat a fiatal – nagyon fiatal – lányokat, akiknek céljuk, hogy orosz milliárdosokat csábítsanak el egy jobb élet reményében. A könyvesboltok polcai roskadoznak az önsegítőkönyvek tucatjaitól, amelyek tanácsokat adnak reménykedő fruskáknak, de aki biztosra akar menni, az beiratkozik egy tanfolyamra.

Peter Pomerantsev rendező most megjelent könyvében (Nothing is True, Everything is Possible – Semmi sem igaz, minden lehetséges) ír azokról a heti ezer dollárba kerülő moszkvai és szentpétervári kurzusokról, amelyeknek a költői “Gésaiskola” vagy “Hogyan legyél igazi nő” nevet adják. Peter Listerman tévécelebnek kerítőszolgálata van: a lányok és gazdag férfiak azért fizetnek neki, hogy megtalálja közülük az összeillő párokat. Ügynökei meleg kamaszfiúk, akik a vasútállomás környékén szedik fel a hosszú lábú, nádszálvékony, jó életben reménykedő lányokat, akiket Listerman egyszerűen csirkéknek hív.

Az Aranyásó Akadémián az aranyásóismeretek-óra után a lányok az ottani szépségszalonba mennek gyantáztatni és szolizni. A tulajdonos egy pszichológusnő, aki ehhez hasonló tanácsokkal látja el naivnak nem nevezhető tanítványait:

  • Menj el a város egy drága részébe, és térképpel a kezedben tégy úgy, mintha eltévedtél volna. Lehet, hogy a gazdag ember útbaigazít.
  • Mindig alaposan tanulmányozd a vevő vágyait. Az első randevún a főszabály, hogy sose beszélj magadról. A férfit hallgasd, és találd érdekesnek, amit mond. Derítsd ki, mire vágyik. Nézz utána, mik a hobbijai, majd ezeknek megfelelően változz meg.
  • Sose viselj ékszert az első randevún: a férfinak azt kell gondolni, hogy szegény vagy. A cél, hogy ő vegyen neked ékszereket. Érkezz lerobbant autóval: érd el, hogy vegyen neked egy szépet.

Hogy mégis hogyan kell egy férfiból kicsikarni például egy méregdrága luxusautót? Be kell vetni apait-anyait, és még a hüvelyizmokat is:

  • Ha ajándékot szeretnél kapni, a bal oldalán helyezkedj el: ez az irracionális, érzelmi oldal. A jobb oldal a racionális, akkor állj a jobb oldalára, ha üzletről beszélsz vele. Ha ajándékra vágysz, a bal oldalon maradj. Ha egy széken ül, guggolj le mellé, hogy nagyobbnak érezze magát. Szorítsd össze a hüvelyizmaidat. Igen, a hüvelyizmaidat. Ettől kitágulnak a pupilláid, és még vonzóbb leszel. Ha mond valamit, bólogass, ettől ő is azt fogja érezni, hogy egyetért veled. És végül, amikor kocsit, autót vagy bármit kérsz tőle, simogasd meg a kezét finoman. Most ismételd: pillantás, bólintás, simogatás.

Pomerantsevnek egy milliárdos azért elmesélte, hogy semmi olyanra nem tudják rávenni a nők, amit magától amúgy nem tenne meg.

Mi jár ezért cserébe?

Az alapcsomagba tartozik egy luxuslakás, havi 4 ezer dollár, autó, egy hét nyaralás Egyiptomban vagy Törökországban évente kétszer. Mindezért a lányoknak éjjel-nappal a finoman csak szponzoroknak nevezett férfiak rendelkezésére kell állniuk, feszes testtel, napbarnított bőrrel, készségesen, széles mosollyal az arcukon. Vannak lányok, akiket testőrök követnek, hogy ne kezdjenek ki más férfiakkal, míg másokat magándetektívekkel, kamerával figyeltetnek. A milliárdosokat forbesoknak nevezik (a leggazdagabbak listája után), a lányokat pedig egyszerűen tyolkinak, marhának. Minden forbesra száz tyolki jut. Egy 22 éves már öregnek számít, és ha a kitartó ráun, van másik.

Gyere, táncolj!

Kitartót legegyszerűbben egy elitklubban lehet találni: a lányok a parketten táncolnak, míg a forbesok az elsötétített páholyokból figyelnek, és akik megtetszenek, azokat felhívják magukhoz, hogy rögtön próbát is tegyenek velük. Az egyik lány, Olina nem tartja magát prostituáltnak: nincs strici, aki megmondaná, kivel kell lefeküdni. Ő saját maga vadássza le az ügyfeleket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top