Aktuális

Karácsonyi tippek, ünnepi ötletek

Ajándéktippjeinkkel bátran kedveskedhetsz szeretteidnek! Nem fognak csalódni!

                                         

Karácsonyi tippek, ünnepi ötletek

                                          Saját kozmetika otthonodban karácsonyra?

 

Lehetséges, mégpedig a RIO Beauty minőségi termékeivel. Legyen szó tartós, illetve végleges szőrtelenítésről vagy arcápolásról, a kozmetikai szalonok professzionalizmusa már otthon is elérhető, köszönhetőn az angol gyártó egyszerűen kezelhető és biztonságos gépeinek, melyekkel időt és pénzt is spórolhatsz.

 

 

 

A Rio Salon lézeres szőrtelenítő készülékei a legújabb lézeres szőrtelenítő technológiát alkalmazzák, így otthon, kényelmesen szabadulhatsz meg véglegesen a nem kívánt szőrszálaktól, ráadásul még a párod is használhatja.
A legújabb Rio Evolution IPL szőrtelenítő az új TRIPLE PULSE technológiának köszönhetően gyengéden kezeli a bőrt.
Arcfeszesítés, ránctalanítás, arcápolás?
A RIO 60 másodperces FaceLift arckezelő berendezéssel néhány napon belül látható eredményt érhetsz el.
A közkedvelt mélypórustisztító, hidratáló, ránctalanító készülék a tenyeredben is elfér és négyféle szalonkezelést, arcápolást és ránctalanítást végezhetsz vele, hogy arcod ragyogóan friss üde és hidratált legyen akár minden nap!
Készülékeink mindenki számára elérhető megoldást nyújtanak, hogy fiatalos, ápolt és egészséges maradhass.
Nézd meg további termékeinket: http://www.rioszepsegapolas.hu/

 

                                KÉPÁRUHÁZ.HU – többrészes vászonképek fényképből is

 

A 2014-ben az Ország Boltja 1. helyezett Képáruház.Hu nem “csak” fényképes vászonképeket készít.  Elkészítik nektek például a saját – neveitekkel ellátott – Hóember családotokat, ami mostantól minden karácsonykor garantáltan az egyik kedvenc dekorációd lesz, és nem mellesleg remek ajándék lehet a barátaitoknak is.

 

 

 

Számos más testre- és névre szabható képük is van: lehettek bagolycsalád a családfátokon ülve, vagy ott vannak a szerelmes és babás betűképek, ahol a szavaidat öntik képbe, ilyet még biztosan nem láttál, megér egy pillantást! A Képáruház.Hu oldalán további több mint 3000 képtéma közül is választhatsz, amelyeket keretezett képként, vászonképként, vagy akár poszterként is megrendelhetsz.

Elérhetőség:
www.keparuhaz.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top