Aktuális

Utazz velünk… kezdj egy új életet

Gondolkodtál már azon, hogy szeretnél pozitívabban gondolkodni, kicsit boldogabb életet élni? És azon, hogy ez a döntés rajtad múlik? Csak meg kell találnod azokat a segítőket, akik elkísérnek ezen az utazáson.
Utazz velünk… kezdj egy új életet

A “Soul Academy” Önismereti Iskola éppen ezért alakult, hogy egy sajátélmény alapú koncepcióval a valódi személyiségfejlődésed segítse. A “Soul Academy” nem egy gyorstalpaló tanfolyam, hanem egy olyan egyéves képzés, ahol a szakemberek saját önismereti útjaikon megtapasztalt szemléletmódokkal segítenek. Ha valaha is foglalkoztattak önismereti kérdések, akkor tudhatod, hogy minden tanulási folyamatban a legfontosabb a terapeuta személyisége, akiben meg tudsz bízni, és aki rendelkezik olyan tudással, tapasztalattal, ami neked is elég bizalmat adhat, hogy rálépj a fejlődés útjára.

A “Soul Academy” tapasztalati tanulással segít, ezért olyan szakemberekkel dolgozik, akik szakmájukban kiválóak, elismertek. Hazánk vezető coach-a, Sárvári György Phd., Louise Bloemen transzperszonális terapeuta, Dobos Andrea Beáta ThetaHealing konzulens és vipasszana meditációs és relaxációs tanár, valamint Aszalós Péter pszichodráma-vezető is segíti az önismereti terápiás folyamatokat.  Olyan szemléletmódot adnak át, melyben ötvöződik a life coaching, a pszichodráma, a családállítás, a Gestalt módszer és a tranzakcióanalízis is. Az egyedi képzési rendszer a csoportos foglalkozásokat egyéni alkalmakkal ötvözi, és ezek a folyamatok kölcsönösen hatnak egymásra, erősítik egymást, és így válik igazán személyre szabottá a fejlesztési folyamat. Emellett jóga vagy meditáció is kiegészíti a képzést.

Az önismeret egy út, amely révén kiegyensúlyozottabbak és sikeresebbek lehetünk, emberi kapcsolataink pedig teljesebbé, harmonikusabbá válhatnak. Ez egy hosszabb folyamat, hiszen közben fejlődik, alakul a személyiségünk. A fejlődéshez pedig idő kell. Az egyéves kurzus elegendő ahhoz, hogy a változás útjára lépj. A “Soul Academy” komplex programjában vannak egy-, illetve kétnapos, bentlakásos alkalmak, amelyek nyugodt körülmények között segítenek például a pszichodráma vagy a családállítás eszközeivel, és van 20 egyéni alkalom is, amikor egyéni fejlesztési folyamatok zajlanak. Ezekhez kapcsolódnak az alternatív folyamatok, az elvonulás és minden képzésnap előtt jóga és meditáció.

A kurzus széles palettáját kínálja a lehetőségeknek, amelyek hozzájárulnak az önismereti fejlődésedhez.

Tudod hogyan reagálsz a dolgokra? Tisztában vagy az érzéseiddel? Ismered a határaid, a korlátaidat? Ki tudsz lépni a komfortzónádból? Vagy mindig ugyanazokba a “hibákba” csöppensz?

Jelentkezz a tanfolyamunkra, még van néhány hely.
Ha kíváncsi vagy a képzés részleteire, itt olvashatsz róla bővebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top