Aktuális

Megerőszakolt lányon poénkodott a politikus

Azt állítja, csupán azért írta az ízléstelen Facebook-kommentet, mert fáradt volt. Na, persze.

A 21 éves Serena Bowes tavaly májusban, a tanulmányai kapcsán Firenzében járt, ahol egy éjszakai szórakozóhelyen megismerkedett a klub egyik alkalmazottjával, Alexander Aveiro Tahirivel. A lány állítása szerint a férfi az uniszex mosdóba vitte és ott megerőszakolta. Bowes jelentette a történteket az olasz rendőrségen, és orvos is megvizsgálta. Később azonban előkerültek a biztonsági kamera felvételei, melyek arról tanúskodnak, hogy Bowes és Tahiri közösen hagyták el a mosdót. A férfi, aki az eset miatt elveszítette a munkáját a klubban, rágalmazással vádolja a lányt. Az ügy még folyamatban van, így egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy valóban megtörtént-e a nemi erőszak.

Philip Drury ás Serena Bowes
Philip Drury ás Serena Bowes

“Ha ránézek, nem vagyok biztos abban, hogy valakiben egyáltalán felmerül az ötlet, LOL” – kommentálta a történetet Philip Drury, Kelet-Hampshire kerületi tanácsának vezetője  a Facebookon. A politikus megjegyzése hatalmas felháborodást váltott ki. Drury utólag azzal magyarázta ízléstelen hozzászólását, hogy nagyon fáradt volt, amikor írta. 

A tanács megvizsgálta, hogy fel kell-e lépniük Drury ellen, ám végül úgy döntöttek, hogy nem, mivel a kommentet magánemberként írta. A politikus önként lemondott a Liberális Demokrata Pártban betöltött pozíciójáról, ám függetlenként ezután is a tagja marad a tanácsnak.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top