Aktuális

Napsütéses időnk lesz jövő héten

Folytatódik a napsütéses idő. A leghidegebb órákban mínuszokra is kell készülni, de nappal 10, a hétvégén néhol akár 12 fokig is melegedhet a levegő. Ugyan ez még nem a tavasz, de a napsugarak biztosan melengetnek majd minket.

Hétfőn túlnyomóan derült idő várható, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet plusz 6-10 fok között valószínű.

Kedden jobbára felhős idő várható, majd lassanként csökken a felhőzet, másutt kevesebb lesz a felhő, több a napsütés. Csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között alakul a hőmérséklet, néhol lehet hűvösebb. Nappal plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.

Szerdán is többnyire derült lesz az ég, sütni fog a nap. A minimum-hőmérséklet többnyire mínusz 8 és mínusz 2 fok között változik, de néhol hidegebb is lehet. A nappali maximumok plusz 2-7 fok között alakulnak.

Csütörtökön változó lesz az időjárás. Csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet jobbára mínusz 7 és mínusz 2 fok között várható, de helyenként hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet plusz 3-9 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top