Aktuális

Egymaga vonszolta be a rendőrségre támadóját a lány

Nem hagyta, hogy megússza a tettét.

Egy húszéves, indiai egyetemista lány, Pradnya Mandhare egy délután Mumbai egyik vasútállomásán várta a vonatát, amikor egy részeg férfi odalépett hozzá, és inzultálni, fogdosni kezdte. Bár rengetegen voltak szemtanúi az esetnek, senki sem sietett a lány segítségére.

A lány megpróbálta ellökni magától a támadót, de az elkapta őt. Ekkor – felismerve, hogy senki sem fogja megmenteni – megütötte a férfit, aki megpróbált ugyan visszaütni, de túl részeg volt hozzá.

Pradnya Mandhare
Pradnya Mandhare

“Elhatároztam, hogy nem hagyom futni. Tudom, hogy a nők nem szeretnek panaszt tenni a rendőrségen, de én meg akartam bizonyosodni arról, hogy megbüntetik” – mesélte a törékeny lány, aki maga vonszolta be hajánál fogva a támadóját egy közeli rendőrőrsre. A férfit hamarosan azonosították, és letartóztatták.

“Minden nőnek fel kellene vennie a harcot ilyen esetekben, és nem lenne szabad csendben maradnia. A nők nem tárgyak, amiket bárki megérinthet, amikor csak akar” – fogalmazott Pradnya.

Forrás: Elite Daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top