Aktuális

Jogvédők bújtathatják a megrontással vádolt szülőket

Egy jogvédő szervezet szerzett titkos szállást az egy hónapja szabadult K. Rudolfnak és feleségének. A szexuális erőszak vádja alól felmentett szülők az életüket féltik.

Fenyegetések sokasága lepte el az internetet, amikor február 24-én a bíróság felmentette a házaspárt a gyermekeik sérelmére elkövetett szexuális erőszak vádja alól – írja a Bors. A szülőket szabályosan kicsempészték a bíróság hátsó kapuján, egyedül a Bors lehetett tanúja szabadulásuknak, s a jelenetnek, amint egy konszolidált megjelenésű, középkorú férfi autóba ülteti őket, majd szélsebesen elviharzik velük. A Bors információi szerint egy jogvédő szervezet vette pártfogásába a szülőket, szállást is szereztek nekik, amelynek hollétét szigorúan titkolják.

Mint arról a bulvárlap elsőként beszámolt: a vádirat válogatott szörnyűségeket rótt fel a szülők terhére. K. Rudolfot és feleségét, Andreát többek között azzal gyanúsították, hogy emberi ürülékkel, patkányhússal etették a gyerekeket, és rendszeresen kiélték rajtuk szexuális vágyaikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top