Aktuális

Az ország kedvenc tanára: megvan a győztes

Lezárult az NLCafé pályázata, amelyben az ország kedvenc tanárát kerestük. Számtalan jelölés, egy elképesztő véghajrá. Íme a győztes.

Nem szeretnénk tovább borzolni a kedélyeket, ezért büszkén jelentjük be, hogy 2015-ben az ország kedvenc tanára Scheibli Zsuzsa lett.

ITT OLVASHATJÁTOK A TÖRTÉNETÉT

Scheibli Zsuzsa
Scheibli Zsuzsa

Viszont ez a kampány annál sokkal fontosabb, mint hogy egyetlen nyertest hirdessünk. Köszönjük azt a közel száz jelölést, amelyből kiderült, hogy a sokszor pellengérre állított magyar oktatásnak még mindig vannak elkötelezett harcosai, akiknek nemcsak munkájuk, hanem hivatásuk is, hogy a gyerekeinknek megtanítsanak mindent, ami a való élethez szükséges. És ez a tanítás túlmutat azon, hogy betéve tudják a szorzótáblát, vagy helyesen írják azt, hogy muszáj. A jelölt tanárok egytől egyig olyan értékrendet képviselnek, amely példaértékű lehet minden diák számára, és szülőként hálával tartozunk neki, hogy fáradságot nem ismerve türelmesen és kreatívan vezetik be őket a matek vagy az irodalom rejtélyes világába.

Nekik köszönhetjük, hogy gyerekeink egy olyan oktatási rendszerben is boldogak tudnak maradni, ahol sokszor fontosabb, hogy mit nem tud a diák, mint az, hogy mit tud. Nemcsak a többi tanárnak jelentenek ők reményt, hanem az összes pályakezdőnek. Szép és nehéz feladat az övék, és hálával tartozunk nekik. Ezért döntöttünk úgy, hogy a döntőbe került összes tanár megkapja Az ország kedvenc tanára plakettet. Mindezen kívül a hivatalos győztest, Scheibli Zsuzsát és osztályát szeretettel várja az Eispro jégkrémgyár, ahol a kóstoláson kívül a diákok azt is megtudhatják, hogy hány fokon dermed meg a vaníliafagyi.

Az NLCafé szerkesztősége ezúton szeretné megköszönni, hogy több vidéki és budapesti médium is támogatta a kampányunkat, és ígérjük, hogy nemsokára újabb “Kedvencet” keresünk…

 Itt az összes jelölt, vagyis íme, az ország kedvenc általános iskolai tanárai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top