Aktuális

Az élet szinte minden területén versenyelőny a gyorsaság

A gyorsaság iránti igény életünk minden területén – így pénzügyi szokásainkban is – jelen van: bankfióki ügyintézés helyett az internetbank vagy a telefonos ügyfélszolgálat nyújtotta kényelmet választjuk, hitelfelvétel előtt pedig kalkulátorok segítségével tájékozódunk.

Sokszor pillanatok alatt kell döntenünk, ha egy-egy váratlan nehézség vagy feladat merül fel a munkahelyünkön, de gyors döntésekre van szükség a magánéletünkben is.

Az élet szinte minden területén versenyelőny a gyorsaság

A gyors megoldások a pénzügyekben is fontosak: egyre több mindent intézünk online, internetbankon keresztül, vagy a telefonos ügyfélszolgálat segítségével. A tájékozódás azonban kiemelten fontos, ha pénzügyekről van szó, főleg ha hitelfelvételt tervezünk: érdemes összehasonlítani a bankok ajánlatait, és utánajárni annak is, hogy melyik pénzintézet kínál olyan pluszszolgáltatást, amely könnyebbé teszi a döntést.  

A CIB Bank Előrelépő Személyi Kölcsöne esetében például a gyors telefonos előbírálatnak* köszönhetően 10 perc alatt megtudhatjuk, mekkora hitelösszegre számíthatunk. A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön ráadásul kiszámítható hitelfelvételt tesz lehetővé, hiszen végig fix kamatot biztosít. A CIB Bank honlapján elérhető online kalkulátorral pedig könnyedén és gyorsan kiszámolhatjuk, hogy a tervezett kölcsönösszeg és futamidő mekkora havi törlesztőrészletet, illetve THM-et jelent.

*Előbírálat során a Bank megvizsgálja az érdeklődő által megadott (és egyéb módon nem igazolt) információk alapján, hogy az érdeklődő megfelel-e a CIB személyi kölcsön alapfeltételeinek, továbbá az érdeklődő által megadott információk alapján, a jövedelmi helyzetén alapulva megvizsgálja a hitelképességét. Amennyiben az érdeklődő által megadott információk és az igénylés során benyújtott dokumentumok között eltérés van, a Bank döntése módosulhat, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Teljes Hiteldíj Mutató (THM):     
    
500 ezer forint, 3 éves futamidővel és 3 millió forint, 5 éves futamidővel 19,84%

A feltüntetett THM érték kiszámítása a jelölt hitelösszeg, futamidő és hitelkamat, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat.

Jelen tájékoztató kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja, a CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket az Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazza, amelyek megtalálhatóak bankfiókjainkban, illetve a www.cib.hu honlapunkon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top