Aktuális

“Nem volt elég időnk együtt. De amennyire össze vagyok törve, annyira hálás is vagyok”

Tragikus hirtelenséggel hunyt el a Facebook-vezérigazgató Sheryl Sandberg férje, Dave Goldberg. Múlt pénteken egy edzőteremben leesett a futógépről és halálos fejsérülést szenvedett. Sheryl tegnap megindító üzenetet tett közzé a Facebookon, búcsúzva szeretett férjétől.

“Szeretném megköszönni a barátainknak és a családomnak a szeretetet, amivel elárasztottak ebben a pár napban. Csodálatosak vagytok, és minden emlék, amit megosztottatok velem Dave-ről, segít a szívünkben megtartani őt.

20 évvel ezelőtt találkoztam Dave-vel, amikor először költöztem Los Angelesbe. A legjobb barátom lett. Ő mutatta meg nekem az internetet, nagyokat kirándultunk, elvitt templomba a zsidó ünnepekkor, olyan zenéket mutatott nekem, amikről addig még csak nem is hallottam.

Tizenegy évet töltöttünk el a legmélyebb szerelemben, legboldogabb házasságban, a legőszintébb párkapcsolatban. Általa tapasztaltam meg, hogy milyen, amikor valaki igazán megért, teljesen támogat és feltétel nélkül szeret – ezt már senki sem veheti el tőlem. És a legfontosabb, hogy ő adta nekem a két legcsodálatosabb gyereket ezen a világon. Dave volt az én kősziklám. Amikor én ideges voltam, ő nyugodt maradt. Amikor én aggódtam, ő azt mondta, minden rendben lesz. Amikor én döntésképtelen voltam, ő megoldotta a helyzetet. Elkötelezett apa volt minden tekintetben, a gyerekek ereje az elmúlt napokban a legjobb példája, hogy Dave tovább él velünk lélekben.

Nem volt elég időnk együtt. De amennyire össze vagyok törve, annyira hálás is vagyok. Még ha ezek a napok a legmélyebb poklot is jelentik – a legsötétebb és legszomorúbb pillanatok az életemben –, tudom, hogy milyen szerencsés vagyok.

Ha valaki azt mondja nekem az oltár felé lépkedve, hogy ez megtörténhet – hogy 11 év múlva eltávozik közülünk –, akkor is végigsétáltam volna az oltárig. Mert 11 évig Dave Goldberg feleségének lenni és 10 évig vele együtt szülőként élni több boldogságot adott, mint azt valaha képzeltem volna. Hálás vagyok minden pillanatért, amit vele tölthettem.

Ahogy ma nyugalomra helyezzük életem szerelmét, csupán a testét temetjük el. A lelke, szelleme, odaadása velünk marad. Tovább él azokban az emberekben, akiknek hatással volt az életére, a szeretetben, ami család és barátok szeméből árad, a gyerekeink erejében és lelkében. Semmi sem lesz ugyanolyan nélküle már – de a világ jobb lett azok alatt az évek alatt, amíg az én szeretett férjem élt.”

 

I want to thank all of our friends and family for the outpouring of love over the past few days. It has been…

Posted by Sheryl Sandberg on 2015. május 5.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top