Aktuális

Tüntetnek az ápolónők, megbénul Budapest kedden

Ideiglenes forgalomkorlátozásokra számíthatsz kedden az ápolónők demonstrációja miatt. Bedugul Budapest belvárosa, ezért ezeket az útvonalakat jobb, ha elkerülöd.

Az ápolónők demonstrációja miatt Budapest több kerületében ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítanod 2015. május 12-én kedden.

Tilos megállni

reggel 6.00-tól éjfélig a Budapest V. Arany János utca mindkét oldalán a Nádor utca és az Akadémia utca között (a minisztériumi parkolóban is), valamint az Akadémia utca mindkét oldalán az Arany János utca és a Vigyázó Ferenc utca között.

Szakaszosan és időszakosan zárják le

  • 17.45-től 18.40-ig Budapest V. és VI. kerületében az Andrássy út – József Attila utca – Nádor utca – Arany János utca útvonalat.
  • 17.10-től 20.00-ig a Budapest I. és V. kerületében a Clark Ádám tér – Lánchíd – Széchenyi tér – József Attila utca – Nádor utca – Arany János utca útvonalat.

A BRFK kéri az autótulajdonosokat, fokozottan figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre, a tilosban parkoló autókat elszállíttatják.

További cikkek ápolónő, forgalmi dugók témában az NLC-n:

Forrás: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top