Aktuális

Ma olcsóbb lett, péntektől megint drágul a benzin

Bruttó 2 forinttal nő a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj ára péntektől. Az emeléssel a 95-ös benzin literenkénti átlagára 343 forintra, a gázolajé 345 forintra nő.

Mától a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi ára bruttó 2 forinttal csökkent, a gázolajé ugyanennyivel emelkedett.

A benzin literenkénti átlagára tavaly szeptember és év eleje között száz forinttal csökkent, majd július közepéig fokozatosan, több mint 70 forinttal nőtt. Azóta csaknem 50 forinttal ismét olcsóbb lett a benzin. A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára február eleje óta mintegy 30 forinttal lett magasabb, az utóbbi hat hétben kb. 25 forinttal csökkent.

Ma olcsóbb lett, péntektől megint drágul a benzin

Hullámvasútra került a benzinár

A benzin 2012. április elején volt a legdrágább, akkor literje átlagosan 451 forintba került. A gázolaj 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint. Az autósok kúttól függően 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak.

További híreink az üzemanyagokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top